2789
عنوان

لک لانه گزینی

132 بازدید | 22 پست

سلام خانوما من امروز تقریبا ی هفتس از رابطم گذشته و توی تایم تخمک گذاری اقدام داشتم دیشب لک دیدم خون صورتی بود و خیلییی کم بود و تا الان هیچی نداشتم سینه هام به شدت درد میکنه و زیر دلم تیر میکشه گاهی تا رونم به نظرتون من باردارم؟

خدایا...شکرت❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من الان ۱۸ دوره ام .۴روز پیش ببخشید با دستمال خودمو خشک کردم حالت لکه های قهوه ایی روش بود؟؟ ممکنه لانه گزینی بوده اینقد زود یعنی ۱۴ دوره ام یعنی ۱۰ روز بعد پری .من بعد تموم شدن پری رابطه داشتم.

دوماه قبل پریام ۴ روز هی جلو میفتاد همش.

ببخشید اسی تو تاپیکت پرسیدم

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
برا من ۴روز قبل پریود نشون داد هیچ علائمی هم نداشتم

من الان ی هفتس زیر دلم گاهی تیر میکشه بعد خوردن بعضی غذا ها حالت تهوع میگیرم و به بوی تن و بو های دیگه حساس شدم میترسم هنه اینا تلقین باشه ولی خارج ا  ینا سینه اام خیلی درد میکنه 

خدایا...شکرت❤
من الان ۱۸ دوره ام .۴روز پیش ببخشید با دستمال خودمو خشک کردم حالت لکه های قهوه ایی روش بود؟؟ ممکنه ل ...

عزیزم اشکال نداره 🌷 تا اونجا ک من میدونم انگار تایم تو تخمک گذاری‌که کارتونو کردید زیر دو هفته اگر لک داشتید و بعد از لک پریود با لخته خون نداشتید احتنال زیاد لک لانه گزینیه البته میگن حتما باید علائم دیگه بارداری مثل درد سینه و بی حالی و اینارو هم داشته باشید اگر دلت مبخواد خدا کنه باردار باشی شما هم 

خدایا...شکرت❤
عزیزم اشکال نداره 🌷 تا اونجا ک من میدونم انگار تایم تو تخمک گذاری‌که کارتونو کردید زیر دو هفته اگر ...

اره سینه هام درده و زیر دلم درد میگیره حالت پریودی دارم .فقط در حد لک رو دستمال بود .

من بارداری قبلیم ۹روز به پری بی بی چکم مثبت شد .میگم نکنه الانم مثبت شه

اره سینه هام درده و زیر دلم درد میگیره حالت پریودی دارم .فقط در حد لک رو دستمال بود . من بارداری قب ...

پس ی بار مامان شدی  احتمالش هست من میترسم‌بیبی چک بزنم منفی شه 

خدایا...شکرت❤
پس ی بار مامان شدی  احتمالش هست من میترسم‌بیبی چک بزنم منفی شه

اره یه پسر دارم .بارداری دومم ۹ روز زود تر بود که مرداد امسال بودش