2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

209 بازدید | 16 پست

یه اتو دارم از شوهرم خیلی مهمه میخام از اب گل الود ماهی بگیرم الان ک میدونم همه چیشو 

چجور برم جلو؟چی بگم بهش تا تمام حرفامو گوش بده اخه خیلی بخدا اذیتم میکنه که به این فکر افتادم 

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

بستگی به اتویی داره که ازش داری

برای رسیدن به آرزو هامون یه صلوات بفرستید. هی تویی که داری امضام رو میخونی امیدوارم انقدر گیر خوشبختی بیوفتی که نتونی ازش نجات پیدا کنی . خدا منتظر موفقیت تو هستش .چقدر زندگی میتواند زیبا باشد و در یک آن میتواند بدترین مکان باشد گاه گله از زاده شدن میکنم گاه از زاده شدنم خوشحالم . مهربان ترین قلب ، قلبی است که سخت ترین درد ها را چشیده است و کمک کننده ترین فرد بیشترین مشکلات را داشته است . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگی به اتویی داره که ازش داری

خیلی مهمه خیلی میشه راهنمایی کنی

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
اولش فکر کردم نوشتی یه اُتو دارم😑

منم😖😖😖😖

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
آروم باهاش صحبت کن چ اتویی مثلا؟؟ اونوقت اگه بگی مشکلت حل میشه ب نظرت؟؟؟

عزیزم منظورتو نفهمیدم

عزیزم منظورتو نفهمیدم

میگم آتو و این چیزارو ب روش نیار تازه براش عادی میشه وقتی ام بدونه ک شما فهمیدی جور دیگه ای ازت پنهان کاری میکنه ، بشین صادقانه باهاش صحبت کن 

ببینید دو نفری واقعا چی از زندگی میخوایین 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
بگو عزیزم

همیییییشه خودتو قوی ونترس نشون بده حتی حتی اگه ازمورچه هم ضعیف تری

قانون کائنات میگه قوی ترین انسان هاهم از آدمایی که شجاع ونترس هستن میترسن

نزار نقطه ضعف بگیره ازت

آتویی که ازش داری هی تکرار نکن دیگه برلش عادی میشه خودتو بی نیاز وقوی ومستقل جلوه بده