داداشم اومد خونمون البته قبلش هماهنگ کردیم دوتایی درو باز نکنیم براش چون اصلا رعایت نمیکنه مجرده،همش تفریحو.وقلیون کشیدنه با دوستاش و ک ونا رو مسخره میگیره دیگه زیاد در زد شوهرم گفت شاید همسایع باشه نکنه ماشین مون جلو راهشون باشه همسایع بوددر این حین شوهرم دم در بود داداشم سر رسید تمام سرتا پاشو با الکل گرفتم حتی موهاشو وکفشاشو.و... برای هممونم ازبیرون غذا گرفته بود کلی سرزنشش کردم چرا تو این بیماری از خونه میای بیرون چرا رعایت نمیکنی شوهرمم اخم کرده بود و...
خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
مجرد بودم یه دایی مجرد داشتم همش هوار بود سر ما. انقد بدم میومد. خدا رو شکر داداش ندارم.
ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که میگفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو میسپارم و صبر میکنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍