2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 45 پست

آخی خوشبحالت عزیزم‌مباارکه چه عیدی خوبی ازخدا گرفتی..واقعا خوشحال شدم برات واسه منم دعاکن اگه میتونی خدابه منم یه نی نی سالم بده خیلی وقته منتظریم دیگه لباسای نی نیو چیدیم همش نگاه میکنیم ومنتظریم🌹❤❤

💖💖💖لطفـا بـراے آرامـش دل وزنـدگیہ 💕 مــادرم💕صلـوات بفرستین💖💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه عزیزدلم من واقعا الان ارزوی همچین حالی رو دارم خوشبحالت واقعا برام دعا کن از ته دلت خواهش م ...

عزیزم ان شاالله ارزوت به واقعیت تبدیل میشه و این حس و‌حال رو با تمام وجودت حس میکنی از ته دل برات دعا میکنم که بیای و ب زودی خبر بارداریت رو بهم بدی😍😍😍😘😘 شمام دعا کنید بچم سالم بیاد بغلم 😘😘😘 یه هفته دیگ سونو تشکیل قلب جنین نوشته برام یکم استرس دارم محتاجم ب دعاتون❤️❤️

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          
آخی خوشبحالت عزیزم‌مباارکه چه عیدی خوبی ازخدا گرفتی..واقعا خوشحال شدم برات واسه منم دعاکن اگه میتونی ...

ان شاالله که ب زودی ب مراد دلت میرسی عزیزم توکل کن ب خدا ب حق فاطمه زهرا همه خانوما مامان بشن و دامنشون سبز بشه از جمله شما❤️❤️❤️😘

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          
من تا سه ماه نفهمیدم بعد ک بی بی زدم کم رنگ بود رفتم سونو گفت ۱۳ هفته و ۵ روزته..😑بچه دومم خداخاسته ...

چ‌ دیر متوجه شدی😅❤️خدا نگهشون داره برات عزیزم❤️❤️❤️

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          
متولد ۷۷ ایی؟من ۷۶ ام😑

اره عزیزم ۷۷ ام تازه مامانم میگفت هنوز بچه ای و بچه نمیخای😅 البته من اخلاقا همینجورم انگار قرار نیس هیچوقت اخلاقم بزرگانه بشه😬

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          
سلام عزیز"میشه بگی علاعم قبل پریودت چی بود-؟ منم خیلی کنجکاوم انگار باردارم؟  و چند روز از موعد ...

سلام عزیزم قبل پریودم سینه هام خیلی حساس شده بودن البته من همیشه قبل پری هم سینه هام حساس میشد ولی این بار یکم بیشتر بود و تخمدان سمت چپم ک یک دو بار تیر کشید و دور نافم ک یکم درد میگرفت و خوب میشد اما در کل اصلا متوجه نشدم ک باردارم چون قبل پری معمولا خیلی  علائم داشتم و پری میشدم 

یه هفته از موعد پری گذشت بی بی زدم 

بعد از اون دیگ علائمم شروع شد دلم گرفتگی خفیفی پیدا میکنه اونم لحظه ای مثلا در روز دو سه بار بیشتر اخر شبا و خیلی هم کمرم درد میگیره کافیه ده دیقه بشینم دردش شروع میشه علائمم فقط همیناس 

ان شاالله ک باردار باشی عزیزم❤️

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          
عزیزم ان شاالله ارزوت به واقعیت تبدیل میشه و این حس و‌حال رو با تمام وجودت حس میکنی از ته دل بر ...

برات صلوات فرستادم عزیزم با دل خوش بغل بگیریش انشاءالله

ممنونم بابت دعات 

بی بی من تازه منفی شد

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...