2777
2789

دیشب اخبار گذاشته بود به طرف میگفت چرا زدی به جاده میگفت خو حوصلمون سر رفته بریم یه مسافرتی 

😐😐😐😐😐😐😐😐دلم میخواست خودمو جر بدم 

یا طرف میگفت برم پیش مامان بابام خو اون مامان بابای بدیخت هم میگیرن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره دیشب هم که چهارشنبه سوری داشتن 

مشکلی نیست خالا که رعایت نمیکنن حالا حالا درخدمت کروناییم 

خیلیییییی بی فرهنگن 

دیشب مادر همسرم تماس گرفت میگفتش که خانم همسایشون گفته ما کرونا نمیگیریم میخوایم بریم مسافزت 😂اخه فقط منطقو ببین توروخدا

اره دیشب هم که چهارشنبه سوری داشتن  مشکلی نیست خالا که رعایت نمیکنن حالا حالا درخدمت کروناییم& ...

کجا میرن سفر اخه وقتی همه مراکز تفریحی و توریستی تعطیلن 

واقعا خاک تو سرشون  ادمای بی عقل

درحدی ملت ... هستیم که چین که منشا این ویروس بوده داره بهمون کمک میکنه فردا پس فردام با این امار تصاعدی که داریم بعید نی چین بزنه زیر همه چی بگه منشا ما نبودیم ایران بوده ازمون غرامت بگیرن   

یه موقع هایی فکر میکنم دموکراسی اصلا برای مردم جواب نمیده فقط باید زور بالا سرشون باشه اونم از نوع رضاخانی

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
سلام شرمنده مزاحمتون میشم.شما سایت یا کانالی سراغ ندارید ک پی دی اف کتاب پروفیت ترجمه شده رو داشته ب ...

سلام.چرا یه کانال تو تل دارم که پی دی اف رفرنسارو میذاره.