2777
2789
عنوان

کیست مویی

110 بازدید | 15 پست

دیشب رفتم دکتر گفت کیست مویی دارم الان عفونت شدید داره و خونریزی داره..

آنتی بیوتیک داد و گفت تا ۴۸ ساعت آینده اگر بهتر بشه نیازی ب عمل نیست

کسی هست بدون عمل کاملا خوب شده باشه؟

از چند سال پیش همون قسمت ی سوراخ اندازه پشت ناخن داشت ولی هیچ ترشحی نداشت..ینی من چند ساله ک این کیست رو دارم و نفهمیدم؟!

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داشتم عمل كردم به من اصلا انتى بيوتيك نداد

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
خیلی عمیقه مگه، عمل برای کیست مویی اخه

همه میگن راهی جز جراحی نداره! 

معلوم نیست تا کجا ریشه داره شاید عمیق باشه!

من داشتم عمل كردم به من اصلا انتى بيوتيك نداد

اخه من عفونت دارم اینجوری نمیشه عمل کرد!

شما چطور متوجه شدی ک کیست داری؟

همه میگن راهی جز جراحی نداره!  معلوم نیست تا کجا ریشه داره شاید عمیق باشه!

شنیدم عمل میکنن پسر خالم هم جراحی کرد دکتر گفته بود کیست مویی

ولی بیهوشی آخه برای ی کیست من تو کَتم نمیره😣🤦

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳به۶۳ 😣😄✌️⁩
اخه من عفونت دارم اینجوری نمیشه عمل کرد! شما چطور متوجه شدی ک کیست داری؟

منم عفونت داشتم معمولا همه يه زمانى ميفهمن كه ديگه عفونت كرده ... من درد داشتم و خونريزى . چند تا دكتر رفتم همه گفتن همين كيسته . 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
شنیدم عمل میکنن پسر خالم هم جراحی کرد دکتر گفته بود کیست مویی ولی بیهوشی آخه برای ی کیست من تو کَتم ...

من رو بى حس كردن هرچى التماس دكتر بيهوشى كردم گفت ما اصلا بيهوش نميكنيم 

شنیدم عمل میکنن پسر خالم هم جراحی کرد دکتر گفته بود کیست مویی ولی بیهوشی آخه برای ی کیست من تو کَتم ...

واقعا! اصلا ی مو برگشته داخل آدم باید انقدررر زجر بکشه😪😪

منم عفونت داشتم معمولا همه يه زمانى ميفهمن كه ديگه عفونت كرده ... من درد داشتم و خونريزى . چند تا دك ...

همون قسمت کیست رو برمیدارن بعدا اونجا سوراخ نمیمونه؟!

ببخشید زیاد سوال میپرسما🙄 اخه نمیدونم چجوریه🤦‍♀️