2789

یه چیزی دوستانه بهت میگم خودتو درگیر این مسائل بکنی زندگی و آرامشت رو باختی... و به چی؟...هیچی... اگر اون دوست داره شبیه تو باشه خب باشه اگر اون نگاهش به تویه تو چرا انقدر نگاهت بهش گره خورده ... فقط خودت رو تو این دایره ی پر از عذاب نکن... می بازی ... بد می بازی... 

عزیزم نمیشه.منم همین مشکل رو دارم کاش لایق این محبتها و خواهری بود این جاری من.وقتی از فرط حسادت و ب ...

مادرشوهرت چرا طرف اونه. حتما مادرشوهرت ب حرفاش گوش میده ک هی میره توگوشش میخونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه چیزی دوستانه بهت میگم خودتو درگیر این مسائل بکنی زندگی و آرامشت رو باختی... و به چی؟...هیچی... اگ ...

خیلی روش حساس شدم... آخه الان دلم واقعا میخاس عید تغییر تو خونم بدم ولی تکراری شده چون اونم همینکاروکرده 

خیلی زیبا و قشنگ 

فقط دیدت رو عوض کن و دایره نگاه و افکارت رو وسیعتر

ان شاالله با تغییر دیدگاهت نسبت به جاریت زندگیت از خوشبختی لبریز بشه💋🌷❤️

برای منم دعا کن چند روز دیگه بیبی چکم مثبت بشه

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
مادرشوهرت چرا طرف اونه. حتما مادرشوهرت ب حرفاش گوش میده ک هی میره توگوشش میخونه

دقیقا عزیزم.مادرشوهرم ازش میترسه چون خیلی بدهیبت و زرنگ و باسیاسته.همشون ازش میترسن و مادرشوهرمم آدم دوروئیه و من نمیفهمم پشت سرم چیا میگن و چرا اجازه میده اون سلیطه انقدر راحت باشه و بتازونه.من فقط ازین دوتا دوری میکنم چون در شان من نیستن.مخصوصا از جاریم فرار میکنم.چون آدم خطرناکیه 

خیلی روش حساس شدم... آخه الان دلم واقعا میخاس عید تغییر تو خونم بدم ولی تکراری شده چون اونم همینکارو ...

تکراری نشده عزیزم وسیله های خونه ی شما با خونه اون فرق میکنه

مطمئن باش سلیقه ات رو دوست داره

بهت گفتم بازم میگم فکر کن الان آزادتره نسبت به زندگیش

فکرکن خواهر خودته

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
خیلی روش حساس شدم... آخه الان دلم واقعا میخاس عید تغییر تو خونم بدم ولی تکراری شده چون اونم همینکارو ...

خلاقیت نداره از خودش؟!من هیچوقت فکر نمیکردم گیر همچین آدمایی بیفتم.اگر میدونستم انقدر این جاری میتونه حسود و بد باشه هیچوقت ازدواج نمیکردم

کاملااااااااااااا کاملاااا درکت میکنم چون دقیقا توی شرایط شما هستم

عزیزم اصلا حساس نشو چون اون کار خودشو میکنه

وتو فقط حرص میخوری من الان 7ساله این بساط و دارم ولی چندساله خودمو زدم به بیخیالی چون کاری از دستم برنمیاد و اون دقیقا کارای منا تکرار میکنه

حتی بچه دا شدنا که یه مسئولیت تو زندگی هم تقلید میکنه

(بچه اولش 12سالشه هر موقع بهش میگفتن بچه دار شو میگفت نه من میخام زندگیمو به پای همین یدونه بزارم و هی شعر میخوند که یکی یدونه چراغ خونه)زمانیکه فهمید من باردار شدم به فاصله سه ماه  بعد اونم خبر داد که بارداره همه اینجوری 😦😦😦😦😮😮😮😮😮😮😮😧😧😧😧😧😐😐🤔🤔🤔🤔بودن

واقعا من به این نتیجه رسیدم کاریش نمیشه کرد وفقط باید. بیخیال بود😔😔😔😥😥

خدایا شکررررت بخاطر همه ی خوبی ها نعمت هات😍🥰میشه برام دعاکنید🌹😊
خلاقیت نداره از خودش؟!من هیچوقت فکر نمیکردم گیر همچین آدمایی بیفتم.اگر میدونستم انقدر این جاری میتون ...

انشاالله که خدا جاریتو به راه راست هدایت کنه 😆خب ازش دوری کن کلا

کاملااااااااااااا کاملاااا درکت میکنم چون دقیقا توی شرایط شما هستم عزیزم اصلا حساس نشو چون اون کار ...

خیلی سخته.... وای مخصوصا همراه با بچه اوردنت جاریت یا خاهرشوهرتم بچه بیارن چقد مسخرس من هنوزاینو تجربه نکردم

خیلی سخته.... وای مخصوصا همراه با بچه اوردنت جاریت یا خاهرشوهرتم بچه بیارن چقد مسخرس من هنوزاینو تجر ...

انشالله شماهیچوقت بچه داری با جاریتونا تجربهنکنی

چون الان مدام درحال مقایسه شدن واین آدما عذاب میده جرات  نداریم یه اسباب بازی برا بچمون بگیریم دقیقا عین اونو میره میخره 

برای منم دعاکن خدا دلمو آروم کنه دیگه به کاراش فکر نکنم .

انشالله شماهیچوقت بچه داری با جاریتونا تجربهنکنی چون الان مدام درحال مقایسه شدن واین آدما عذاب میده ...

انشاالله هم شما وهم من اینقدر حساس نشیم. ولی درسته ک میگن حسود هرگز نیاسود. زندگی آرومی ندارن. مخصوصا بدیش اونجاس ک خونواده شوهرت بچه توروبغل کنن ومحبت کنن بچه اونو کمتر دیگ نور علی نور میشه

انشاالله هم شما وهم من اینقدر حساس نشیم. ولی درسته ک میگن حسود هرگز نیاسود. زندگی آرومی ندارن. مخصوص ...

اگه به بچه من محبت کنن حتما بلافاصله به اونم محبت میکنن وگرنه که غوغایی میشه

حتی پیش اون با بچه من کادو نمیدن چون خانوم ناراحت میشه

فکر کن من هفت روزگی بچم جشن گرفتم چون آخر هفته بود

بعد هفت روزگی بچه اون یکشنبه بود ولی مهمونی گرفت 😐😐😐گفت میخام هفت. روزش باشه مثل بچه شما☹️☹️

واای خدا خودش کمکم کنه الان که دارم به کارش فکر میکنم میخام سرمو بکوبم به دیوار

انشاالله که خدا جاریتو به راه راست هدایت کنه 😆خب ازش دوری کن کلا

مرسی عزیزدلم ممنونم.هیچکس تو دنیا جاری به بدی جاری من نداره.کسیه که از حسادت بچه های نوزاد رو هم میزنه و سابقه داره!!!بخاطر اینکه بچه خودش فقط اونجا عزیز باشه.من که کلا ازین شیطان دوری میکنم.انشالله یا هدایت بشه زودتر یا اگه آدم نمیشه زودتر از رو زمین شرش کنده بشه.انشالله جاری شما هم دست از حسادت برداره