2821
2789
چه عوضی... ازمنم هرکاری ک میکنم میکنه حتی براخونه تکونیم یه سری چیز دادم خشکشویی اونم هموناروداد

وای خدا مارو از شر این حسودا حفظ کنه و دشمنی و شرشون رو به خودشون برگردونه.اوایل ازدواجمون خیلی هم با موذیگری من و شوهرم رو دعوا مینداخت الانم که حسادت میکنه ما بریم خونه پدرشوهرم و مارو اوت کرده بخدا.خدا لعنتش کنه و شرش به خودش برگرده.دقیقا اینم چندسال زودتر از من اومده و عروس اینا شده.اونم به زووور.خدا شرشون رو از سرمون کم کنه و به خودشون برگردونه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه ایرادی داره آخه ؟! خب انجام بده مگه چیزی ازت کم میشه گلم؟! تازه باید افتخار کنی که سلیقه و رفتارت مورد پسنده 

فکر نمیکنم مساله یا گرهی تو زندگی باشه که شده دغدغه برات!!!!!

اتفاقا من دوس دارم منو جاریم انقدر رابطمون خوب بود که همه چیزمون مثل هم میشد اما ما از لحاظ فرهنگی و ظاهری خیلی باهم متفاوتیم ولی درعین حال با هم رفیقیم چون به چشم یه عفریته نمیبینمش😐 والا

از بی دردی دنبال درد نگردید تو رو قرآن

به چشم خواهر بهش نگاه کن ببین چقدر دیدگاهت عوض میشه

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
وای خدا مارو از شر این حسودا حفظ کنه و دشمنی و شرشون رو به خودشون برگردونه.اوایل ازدواجمون خیلی هم ب ...

این فتنه نمیندازه فقط خیلی سیاست داره و حرفاش زیرزیرکیه و تو رو خیلی خوبه باهات

چه ایرادی داره آخه ؟! خب انجام بده مگه چیزی ازت کم میشه گلم؟! تازه باید افتخار کنی که سلیقه و رفتارت ...

امیدوارم بتونم... شوهرم میگ ولش کن الان چندساله میخاد اینکاراروبکنه ولی نکرده حساس شدم روش

تویه ساختمانیم می‌فهمن. دروبازکنیم میان بیرون 😒

زندگیتون باید حریم و چارچوب های خاص خودش رو داشته باشه مخصوصا که در یک ساختمان هستید 

که خواسته یا ناخواسته دچار دلخوری نشید. 

بی تفاوت باشید نسبت به رفتارشون و وارد این مسائل و بازی ها نشید خودتون اذیت میشید. 

این فتنه نمیندازه فقط خیلی سیاست داره و حرفاش زیرزیرکیه و تو رو خیلی خوبه باهات

دقیقا اینم موذی و آب زیرکاهه و ظاهرا بامن خوبه ولی حرفایی از حسادت پشت سرم زده که وقتی مادرشوهرم به گوشم میرسونه مغزم سوت میکشه.واقعا شیطانه.

چه ایرادی داره آخه ؟! خب انجام بده مگه چیزی ازت کم میشه گلم؟! تازه باید افتخار کنی که سلیقه و رفتارت ...

عزیزم نمیشه.منم همین مشکل رو دارم کاش لایق این محبتها و خواهری بود این جاری من.وقتی از فرط حسادت و بدجنسی میاد حلقه من و شوهرم رو پنهان میکنه و به مادرشوهرم میگه تعارفش نکن بیاد اینجا میادا!من چی میتونم به این آدم عقده ای بگم؟!

امیدوارم بتونم... شوهرم میگ ولش کن الان چندساله میخاد اینکاراروبکنه ولی نکرده حساس شدم روش

خودتو بذار جای اون شاید قبل تو چون تنها عروس بوده زیر ذره بین بوده و ازش ایراد میگرفتن الان با اومدن شما راحت تر میتونه به خودش و خواسته هاش برسه

اتفاقا من نظر دوستان رو قبول ندارم که میگن یه کاری بهش بگو میخوای انجام بدی بعد برو عکسشو انجام بده

به نظرم بعضی وقتا تو یسری خریدها یا چیزای جزئی باهاش مشورت کن یا بهش بگو باهم بریم خرید دوتایی همون خرید رو انجام بدیم یا برید باهم لباس شبیه هم بخرید ، چه اتفاقی میفته؟ ازتون کم میشه یا میگن وااااای دیدی دوتا جاریا لباساشون مثل همه یا وسیله های زندگیشون شبیه هم یا فلان کارو باهم انجام دادن ، چقددددرررر زشت؟؟؟!!!

اتفاقا خیلیا خوششون میاد و میگن چقدر این دوتا جاری باهم خوبن و صمیمی 

الکی زندگی رو به خودتون زهر نکنید

این مسائل رو با دیدگاه متفاوت ببینی خیلی قشنگترن بخدا

روحتو بزرگ کن گلم

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
عزیزم نمیشه.منم همین مشکل رو دارم کاش لایق این محبتها و خواهری بود این جاری من.وقتی از فرط حسادت و ب ...

مساله شما فرق داره

شما باید کلا بیخیالش بشی و با بی اهمیتی حرصشو دربیاری انقدر اهمیت نده تا خودش خسته بشه