2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عده کمی دادن بمن ک هیچ گدومش تعلق نگرفته حتی سهام عدالت😑

ما همشو دادن یارانه 130معیشتم 130.سهامم یادم نیست چند بود اخه اونایی که خونه و زمین و ماشینو این چیزا به نامشون هست رو نمیدن ابجیامم مثلا مغازه دارن هیچکدوم بهشون ندادن خواهر شوهر خواهرم بچه اش سرطان داره 3سالش هست بچه.همش باید سوزن گرون گرون بخرن .بهشون تعلق نگرفته چون گردش حسابشون بالا بود

ما همشو دادن یارانه 130معیشتم 130.سهامم یادم نیست چند بود اخه اونایی که خونه و زمین و ماشینو این چیز ...

شما از بنده های برگزیده خدایی همه رو بهت دادن😂باورت میشه هیچی بناممون نیست😂فقط یه پراید به اسم من بود اینم فروختیم ولی پلاکش بناممه فقط😂😂😂

شما از بنده های برگزیده خدایی همه رو بهت دادن😂باورت میشه هیچی بناممون نیست😂فقط یه پراید به اسم من ...

خخخخ این اخری رو برگزیده نشدیم....ما همون پرایدم نداریم ما نه خونه نه ماشین نه موتور نه پس انداز کلی هم طلبکار داریم فقط.ولی 3ملیون نفر خیلی کمه حتی شامل کمیته ای ها هم نمیشه..البته ما تحت پوشش کمیته نیستیم چون کسی که سرپرست داره رو تحت پوشش نمیکنن کاری ندارن دیگه بد سرپرست باشه یا نه.ولی مامانم اینا تحت پوشش هستن ولی به همونا هم که ندادن ..