2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیکککککککککککه ماله منو اشتباه نکنییییییییییا حواستو جمع کن باشه گوگولی مگول
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
این 3 نفر هم موندن مهسا جون 41 میترا (ارزوی سابق) 42 مامی هدی و هلی 43 نانا بی زحمت براشون بگیر
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
میترا راه پر فراز و نشیب است تحمل کنید از هر انچه باعث خوشبختیتان میشود دورید پس تلاش کنید عبادت و دعا را فراموش نکنید مامی هدی و هلی غم دلت را به کسی نمیگویی و در عین غم میخندی امید داشته باش و از نعمتهای خداوند لذت ببر دنیا فانی است نانا همه دعایت میکنند ارادهای قوی داری دلها را شاد کن و قران بخوان به هدفت میرسی
خدایا شکرت
نیکه ممنون میشم بعد از هدی برای من هم بگیری بی زحمت و درخواست دوستی من را هم قبول کنی اگه دوست داشتی
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
شمیم از کل شعر اینو معلوم میکنه که تو یه خواسته ای داری. حافظ میگه نگران نباش با تلاش به زودی به اونچه میخوای میرسی. نذر کن واسش البته مراقب اطرافیانتم باش که ممکنه چشم به زندگیت و موفقیتت داشته باشن
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻛﻪ ﻫﺴﺘﻲ....
ممنون مهسای عزیز خدا بهت سلامتی بده