2777
2789
عنوان

ژله

189 بازدید | 19 پست

خواهش میکنم کمکم کنید من برای فرداشب باید ژله درست کنم میترسم از قالب درنیاد

هم قالب سیلیکونی خریدم هم پلاستیکی.‌تو کدوم صددرصد خوب از قالب درمیاد ژله؟

گفتم شاید سیلیکونی گرون تره‌حتما اون بهتره ولی تو نت خوندم نوشته بود پلاستیکی راحتره

پلاستیکی. خیلی کم با روغن چرب کن.تاکید میکن کم.مثلا ب پنبه رو غن بزن بمال ب قالب.

دیگه توذوقت نمیزنم ک مگه تو این بحران کرونا مهمون داری؟؟؟؟؟بازار هم ک رفتی

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

فلزی از همشون راحت تره. پلاستیکی نذاشتم . الان سیلیکونی رو بهت میگم چیکار کنی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پلاستیکی. خیلی کم با روغن چرب کن.تاکید میکن کم.مثلا ب پنبه رو غن بزن بمال ب قالب. دیگه توذوقت نمیزن ...

خیلی وقته خریدیم. مهمون نداریم.‌فردا سالگرده خواهرمه گفته ژله درست کن .میترسم خوب درنیاد

فردا شب شهادت امام موسی کاظم هم هست

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
خیلی وقته خریدیم. مهمون نداریم.‌فردا سالگرده خواهرمه گفته ژله درست کن .میترسم خوب درنیاد

منظورت سالگرد ازدواجِ.

آب کمتر بریز راحت جدا میشه عزیزم

باشه به خالم میگم برنامه شام سالگرد خودش و شوهرش رو منتفی کنه

ن گلم. نگفتم ک منتفی کنه.گفتم در جریان باشی ک رعایت حرمت آقاهم بشه

اولا که حتما حتما الان یکبار با ی ژله ساده امتحان کن ی بار در بیار. قالب ییلیکونی تو تو سینی بذار بعد پرش کن چون سخت میشه بلند کردنش. 

اول ی کوچولو چربش کن. واسه در اوردن هم دورشو با چاقو باز کن آروم. داخلش هوا بنداز ی چند ثانیه تو اب داع بذار و برگردون تو ظرف 

زیرش هوا بنداز. سیلیکونی رو میتونی آروم آرومداز لبه ها برگردونی مث حالتی ک میخوای ماسک صورت رو مثلا بکنی.

الان ی ژله ساده بریز توش امتخان کن دستت میاد

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
بله سالگرد ازدواج برای هرژله یک و نیم لیوان اب جوش بریزم؟

اره.ژله بستنی هم خوشمزه تره.هم زودتر میبنده هم راحتر جدا میشه

بله سالگرد ازدواج برای هرژله یک و نیم لیوان اب جوش بریزم؟

واسه کل ی بسته ک نوشته دو لیوان یک ونیم آب بیشتر نریز. 

ن گلم. نگفتم ک منتفی کنه.گفتم در جریان باشی ک رعایت حرمت آقاهم بشه

دوتایی فقط. هیچ خبری نیس. بخاطره این بیماری هم خواهرم مهمونی رو کنسل کرد. فقط دوتایی یه شام