2777
2789
اگه تازه داره راه میوفته طبیعیه یا اینکه کوچولو شیرت کافی نیست

نه چهارماهشه ولی فعالیتش زیاده همش قلط میزنه

مامان ریحانه خانم👩👼خدایا مواظب دخترکوچولوم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چهارماهشه ولی فعالیتش زیاده همش قلط میزنه

ای جان دختر منم ۴ ماهشه 

اسهال نیست؟ رفلاکس نداره؟ آلرژی نداره؟ معمولا از ۴ ماه به بعد کمتر اضافه میکنن ولی کم نباید بکنه

ای جان دختر منم ۴ ماهشه  اسهال نیست؟ رفلاکس نداره؟ آلرژی نداره؟ معمولا از ۴ ماه به بعد کمتر اض ...

رفتیم امروز دکتر بهش دارو تقویتی دادن گردنو هم خوب نمیتونه بگیره ضعیفه

مامان ریحانه خانم👩👼خدایا مواظب دخترکوچولوم باش
رفتیم امروز دکتر بهش دارو تقویتی دادن گردنو هم خوب نمیتونه بگیره ضعیفه

الهی 

خب یکم وزنش کمه شما خودت چیزای مقوی بخور شیرت تقویت شه آبگوشت شیره انگور خرما کلا به خودت برس 

وقتی هم شیر میدی سعی کن فضا آروم باشه که بچه حواسش پرت نشه ول کنه تو این سن بازیگوش میشن

دخترم  هفت ماه دنیا آمد الان که شش سال داره وزنش و رشدش نسبت به همسالان خود خیلی کمتر است . یک بنده خدا که خودش هم چنین مشکلی داشت به من توصیه کرد که پیش یک پزشک  یک متخصص طب سنتی و هم تجربی روسی در قلعه حسن خان ایشون شیر بز تجویز کردن ایشون فرمودن بخاطر کمبود املاح و ویتامین است و توضیح دادن چون شیر بز ارگانیک بدون بسته بندی داری 96 درصد از املاح و ویتامین های شناخته شده است برای رشد و وزن کو دکان و نوزادان بسیار مفید است من از یک مزرعه بنام مزرعه  شیر بز مروگل که مربوط به دکتر مهبودی که خیلی قابل اعتماد است تهیه کردم و یک مدت مداوم  شیر بز با عسل دادم دیدم هم وزن وهم رشد کودکم زیاد شد و خودم هم باورم نمی شد با اینکه بارها متخصص برده بودم و داروهای متعدد تجویز کرده بودن ولی جواب نگرفته بودم