2777
2789

من توی خونه به دنیا اومدم  تا چهارده سالگیم دکترو بیمارستان نرفته بودم خدا شاهده تا اون موقع نهایتش یه سرما خورد گی کوچیک میخوردم با درمان خونگی خوب میشدم 

چهارده سالم بود اپاندیسم به تشخیص اشتباه یه دکتر ک بهم گف چیزی نیس مسموم شدی برو خونه ترک برداشته بود تو شکمم ک ۲۰تا بخیه خورد شکمم باز کردن شست و شو دادن سمّش وارد شکمم شده بود یه هفته خوابیدم بیمارستان تلافی اون ۱۴سال رو در اوردم. خلاصه رفتم یه دکتر دیگه گف اپاندیسه سریع  برو بیمارستان رفتیم بیمارستان منم ک تا اون لحظه ن امپول زده بودم ن ازمایش داده بودم ن یه بیمارستان دیده بودم خانومه بهم گف برو نوبت تو واسه ازمایش منم رفتم دیدم روقوطی اسمم هس وای گلاب به روتون به جای ادرار مدفوع پر کردم توش 💩 درشو محکم بستم گذاشتم اونجا اومدم بیرون 😑  چند دیقه بعد دیدم  جـیـــــغ زنه در اومد داد زد گف این چیههه پر کــــــردی؟؟!!😡 گفتم بااید ادرارر پر کنیییی   منو میگین اب شدم نفهمیدم چجوری رفتم یه لیوانم ادرار پر کردم دادم دستش با اون حال وحشناکم  😣😣😣

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیوانی ک عنی بود رو چکار کردین؟

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

😂😂😂😂😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

حالا خوبه هر دو رو آماده داشتی! 😂

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍