2777
2789
عنوان

کشیدن نخ سرکلاژ

3559 بازدید | 17 پست

بچه ها اونایی ک تجربه داشتن بگن چجوری خیلی درد داره ؟خواهرم سرکلاژ بود اون موقع داشت میکشید میگفت مردمو زنده شدم از بس جیغ کشیدم از دردش الان ک میدونه من میترسم میگه نه خیلیم درد نداره زود تموم میشه ماه پنجم ولی خیلی استرس کشیدنشو دارم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
استرس نگیرا اما خب اره درد داره ولی سعی کن شکمتو سفت نکنی 

نمیشه بی حسی کوفتی بزنن

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من سرکلاژ بودم اما سر سزارین کشیدن شانس اوردم از دردش خبر نداشتم عزیزم اگه طبیعی میخوای فارغ شی که ا ...

زایمان دومم اولی طبیعی بودم انقد ک بفکر کشیدن نخ سرکلاژم ب فکر زایمان دوباره طبیعی نیستم😕

من دوبار سرکلاژ شدم دفعه اول خیلی درد داشتم دفعه دوم نه خییییلی بهتر بود به دست دکتر و اینکه چه روشی دوخت و گره زده باشه ربط داره  ولی چند ثانیه بیشتر نیست نترس اصلا و ابدا در حد مردن و زنده شدن نیست به نظرم عکس رنگی رحم دردش بیشتره

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
من دوبار سرکلاژ شدم دفعه اول خیلی درد داشتم دفعه دوم نه خییییلی بهتر بود به دست دکتر و اینکه چه روشی ...

مرسی عزیزم از توضیحت

سلام خانمی کشیدن نخ سرکلاژت چطور بود؟ منم استرس وحشتناکی گرفتم چون عملش خیلی درد کشیدم 

سلام عزیزم عملش چه دردی کشیدی ؟ اخه اصلا درد نداره که 

من ک اصلا هیچی نفهمیدم 

ببین کشیدنش بستگی ب طاقتت داره با اینکه دکتری ک واست سرکلاژ کرده همون دکتر نخشو بکشه یا ب همکاراش بگه ک چجوری و کجا نخو گره زده 

من ک رفتم بیمارستان ب من گفتن دکترت کی بوده اسمشو ک بردم موقع کشیدن هی بهم همدیگه میگفتن  این دکتر نخو اینجوری و اینجا گره میزنه درد داره  ولی یه ایه الکرسی خوندمو تموم شد نترس  دردی نیست ک نشه تحمل کرد منم انقد استرس کشیدن نخو داشتم ولی گذشت 😊

سلام عزیزم عملش چه دردی کشیدی ؟ اخه اصلا درد نداره که  من ک اصلا هیچی نفهمیدم  ببین کشید ...

عزیزم من بی حسی از کمر شدم ولی انگار بی حسیش موضعی بود منکه قشنگ منگنه کردنشو فهمیدم از بعد که همونقد بی حسی هم کامل رفت حدود نیم ساعت از درد گریه کردم و حتی مسکن هم ندادن تا کم کم اروم گرفت دیروز سرکلاژ شدم از الان فکر کشیدنش دیگه دیوونم کرده 😣

عزیزم من بی حسی از کمر شدم ولی انگار بی حسیش موضعی بود منکه قشنگ منگنه کردنشو فهمیدم از بعد که همونق ...

نه من بیهوشی کامل بودم کلینیک خصوصی رفته بودم ....نشنیده بودم بی حسی از کمر کجا رفتی شما اخه بیحسی از کمر انجام نمیدن

اخی الهههههی بگردم نگران نباش خیلی نیست دردش

بعد ما که سرویکسمون کوتاه بوده واقعا راسته زایمان طبیعی راحتتره شما چجور زایمان کردی؟ 

اووووووف کیف میکنی زایمان نمیکنی ک ی دونه بگی اِ بچه میاد😁

درد داره عزیزم ولی روند زایمان ماها ک بچمون پابین کوتاه تر زودتر زایمان میکنیم دردش از پریودی بیشتر اصلا نترسید بخدا اینجوری ک تعریف میکنن نیست من دوتا پسرامو طبیعی اوردم دومی ک ی ساعت زایمان کردم اولی سه ساعته