2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

134 بازدید | 16 پست

خودم کردم که لعنت بر خوردم باد همه ازم انتظار بالا داشتن برای کنکورم اما درگیر ی عشق بچه گانه فامیلی شدم که تهش با خیانتش تمام شد افسردگی شدید پسرفت زیاد درسی بی عقلیام 3 تا کنکور غیر مجاز داشتم دیگه هیچ وقت نتونستم خودمو ببخشم ک خودمو جمع و جور کنم چون نمیخواستم واقعیت رو ببینم میخواستم ی شبه پیشرفت کنم خانوادمم انتظار زیاد داشتن و همین باعث سرکوب میشد بعد از هر کنکورم افسردگیم شدید تر میشد و دیگه رمقی برای دوباره خوندن نداشتم کلی از اعتماد به نفسمو غرورم له میشد نمیتونستم خودمو جمع کنم به خودم امید بدم هییییییچی سرم نمیشد چقدر بچه و بی عقل بودم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای توروخدا آنقدر سرکوفت به خودت نزن. دوروز دیگه حسرت این روزتا میخوری میگی کاش اگه شکست خورده بودم حداقل سرپا میشدم. هیچ وقت دیر نیست میتونی دوباره شروع کنی ولی این دفعه با تجربه

منم دوره دبیرستانم عقلمو دادم به یکی که الان بعد ۸سال اتفاقی میبینمش خندم میگیره که چیشو دوس داشتم ا ...

خیلی بده من تمام فرصتایی که میتونستم کنکور بدم رو سوزوندم همش با عجله افسردگی مشکلات روحی ناامیدی بلد نبودن انتظار بالا از خودم که مجموع همش میشه ندیدن واقعیت 

وای توروخدا آنقدر سرکوفت به خودت نزن. دوروز دیگه حسرت این روزتا میخوری میگی کاش اگه شکست خورده بودم ...

دقیقا همین سرکوفت زدنا باعث میشد به جای تلاش هی همش خودمو سرزنش کنم کل سال تو خونه بودم همش تو فکر گذشته و حسرت و رویا پردازی و گیجی و درس نمیخوندم اصلا عقل نداشتم دیگه 3 تا فرصت کنکور داشتم به جای پیشرقت کم کم میخواستم یهووووو غول چراغ جادو نجاتم بده و وقتی میدیدم اونطور ک میخودم نمیشه بعد جند روز باز افسردگی

خیلی بده من تمام فرصتایی که میتونستم کنکور بدم رو سوزوندم همش با عجله افسردگی مشکلات روحی ناامیدی بل ...

عب نداره الان پاشو هیچوقت دیر نیست اگه معطل کنی چند سال دیگه برا سالایی که خودتو سرزنش کردیم غبطه میخوری 

دقیقا همین سرکوفت زدنا باعث میشد به جای تلاش هی همش خودمو سرزنش کنم کل سال تو خونه بودم همش تو فکر گ ...

یه چند روز بهش فکر میکردی گریه هاتا میکردی یه سفر میرفتی با انگیزه دوباره شروع میکردی. البته تقصیر نداری آدم تو این سن و سال همش غرق در رویاست یه دفعه که چند سال میگذره میگه ای داد بیداد چرا تا جوان بودم استفاده نکردم