2777
2789
عنوان

بیاین ی چیزی بگم

196 بازدید | 13 پست

بخدا خیلی وقته به این فک میکنم 

نیاین بگین تاثیر قرنطینه س و مسخره کنین 

دوس داشتم ی روزایی در هفته میرفتم تو آسایشگاه با پیرمردها و پیرزنها مینشستم حرف میزدم خاطره هاشون رو می شنیدم یا اینکه غروبا تنهایی میرفتم بهشت زهرا و با قبر آدما صحبت میکردم یا میرفتم پرورشگاه تا واسه بچه ها تولد بگیرم...

یعنی میشه ی روزی این کارا رو بکنم؟

اتقافا کارات هم خیلی زیباس به غیر از بهشت زهرا زیاد جالب نیست

انشالله در آینده نزدیک

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری

اينجاشو دقيق نميدونم اما اگه به اداره بهزيستي مراجعه كنيد راهنمايي ميكنن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
منم عاشق خاطرات افراد سالمندم جایی ببینمشون از کنارشون جم نمیخورم بس که دوست دارم برام از قدیما بگن

منم واسه همین ک تلخ و شیرینی زندگی رو چشیدن دوس دارم بدم پیششون

اره میشه چرا که نه .چرا مسخره همین که ادم بره به سالمندا سر بزنه و بشینه پای حرف دلشون خیلیم کار خوبیه یا پرورشگاه یا سر زدن به کسایی که فوت کردن.

گاهی وقتا همچین کارایی هم لازمه

من تا حالا نه پرورشگاه رفتم نه خانه سالمندان ولی ارزومه یه روز برم و بتونم که تو هفته یکی دوبار برم شدید علاقه دارم به این قبیل جاها سر بزنم.

اگه امکانش رو داری انجام بده

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍

من هنو تو بوس کردن دست مامان و بابام موندم 

خوشبحالتون

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

وای آره من خیلی درکت میکنم همیشه دلم میخواست برم پیش مامان بزرگ بابابزرگا یامثلا بچه ها ولی ازبس احساساتیم برم گریم میگیره نرفتم تاالان حتما برو خدابهت خیروسلامتی بده

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده