2777
2789
عنوان

نان و کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 25 پست

عزیزم ما نونو میذاریم داخل تابه و درشو میبندیم یه 5 دقیقه مونه برمیگردونیم تا دوطرف‌ گرم شه حداقل 7 دقیقه واسه دوطرف نون.. چون فر نداریم توسترم نداریم ولی تابه خیلی خوبه اگه درشو بذاری.. بدم به دلت راه نده نونو حسابی داغ کنید کع با خیال راحت بخورید حتی یکم خشکتر شه باز بهتر از شک کردنه

در تاریخ ٩۹/۹ُ/۹به امید و یاری خدای بزرگ و مهربان به آرزوم رسیدم. خدایا شکرت🙏🏻❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راه دیگه ای نداره ؟چون میخوام از فردا یا پس فردا درس بخونم وقت کمی دارم برای ازمون

فر رو روشن کن داغ شه بعد بذاروشون دو دقیقه تو فر روشن بعدم فرو خاموش کن بذار پنج دقیقه هم اونجوری بمونه یکم تیره میشه ولی خوبه

یهو دیدی خوردمت😏
راه دیگه ای نداره ؟چون میخوام از فردا یا پس فردا درس بخونم وقت کمی دارم برای ازمون

با اتو داغ کن برگه ها را یا آب و الکل قاطی کنی بپاشی بهش فکر نکنم‌طوریش بشه الکل میپره . حالا یه کمم برگه ها خیس بشه بعد خشک‌میشه بهتر از اینه ویروسی باشه