2777
2789

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام . اگه باهام مشکل دارید یا دلخورید توی تاپیکم یا توی شخصیم بگید و بدونید تمام سعیمو میکنم تا ازتون حلالیت بگیرم چون تحمل وادی حق الناس رو ندارم! اگرم تونستید و زحمتی نبود یه ذکر صلوات برای من بفرستید!!!

الهی و ربی من لی غیرک

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمي اميد به خدا معجزه ميكنه

خدا روي اميد بنده هاش خيلي حساسه 

من تجربه كردم

مطمئن باش با اميد 

نه تنها  از باتلاق  مياين بيرون 

ميفتين توي خوشبختي 

إن شاالله ☘️🌺🌻🌼☘️

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

عزیزمممم انشالله ارامش بیاد ت زندگیت و حالت همیشه خوب باشه💛

صلواتم میفرستم برات💗

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
چقد حرفات به دلم امید داد  تنها امیدم فقط خداست

خانمي من در بدترين شرايط زندگيم كه هيچكس اميد به بهبودش نداشت

توي اوج ناراحتي هام  اميدم رو به خدا حفظ كردم 

و گفتم اي خدا مشكلاتم خيلي بزرگ هستن و هيچكس جز تو نميتونه حلشون كنه 

و من اميد دارم به رحمت تو  و مطمئنم جواب اميدم رو ميدي 

مشكلاتم يكي يكي شروع به حل شدن كردن 

و طي چند سال كوتاه  زندگي من دگرگون شد 

و من الان نهايت حس خوشبختي رو دارم كه فقط در گرو اميد به خدا بود (بازم ميگم اطرافيان  حتي مادرم داشت اميدش رو از بهبود شرايط من از دست ميداد )

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
خانمي من در بدترين شرايط زندگيم كه هيچكس اميد به بهبودش نداشت توي اوج ناراحتي هام  اميدم رو به ...

خداروشکر خانمی 

منم سعی میکنم امید داشته باشم ممنونم از حرفای زیبات