2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد

1524 بازدید | 16 پست

برای وزن گیری نوزاد زیر یکسال چ غداهایی بدیم ؟؟؟لطفا راهنمایی کنید؟؟بعدش این شیرخشک رژیمیاچاق میکنه؟؟؟

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین

شیر غنی شده اینفترینی برا وزنگیری نوزاده که باید تو یه وعده بهش بدی، اگر نخورد فقط ۱۲ساعت مهلت داری بهش بدی بعد باید بریزیش دور. خیلی برا وزنگیری خوبه. من به نینیم میدادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابمیوه طبیعی(اب سیب،اب هویج) سعی کن غذا در حجم کم ولی تعداد زیاد بدی مثلا ۴دفعه  کلا از ۹ ...

ربطی نداره .دختر من از 4ماهگی ک شروع کردم هیچی نمی خورد حتی غذای سفره هم 7.8ماهگی دادم

ولی کلا هیچی نمی خورد بد غذا بود و هست

دختر منم خوب وزن نمیگرفت تو سوپش آب قلم گاو می ریختم وزنش به سرعت اومد بالا الان ما شاء الله اضافه و ...

دخترم 8 ماهشه میشه بهش زرده بلدرچین بدم؟؟

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
عزیزم میشه راجبش بیشتر بگی  از چندماه میشه داد وقیمتش چنده

شیر مایع هست و فقط یه دونه در روز مجاز هستین بهش بدین. قیمتش هم ۱۱۲۰۰بوده، الان دیگه نمیدونم چنده. نینی من بخاطر رفلاکس کمبود وزن داشت. از ۳ماهگی بهش از این شیر دادم. کمبود وزنش جبران شد. این شیر رو دکتر تغذیه اطفال بهم معرفی کرد، بعدش از هر دکتری می‌پرسیدم میگفتن اگر توان مالیش رو دارین محشره. تمام کمبودای شیر خشک رو جبران می‌کنه و علاوه بر وزندهی بینهایت مقویه، حتی از شیر مادر هم مقویتره. هر یه بطری شیره ۱۲۰سی سی میشه