2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ايشالا فردا بي بي چك بزن.

منم ٧ روز مونده به موعودم و اونقدر علايم دارم كه خودم مطمعنم باردارم شكمم ٢روزه گرفته و درد الوده ورم كرده خيلي

سردر دارم امروز حالت تهوع داشتم اصلا سيستمم بهم ريخته كمرمم درد ميكنه و تير ميكشه دهنمم بدمزه شده نميدونم واقعا ميشه باردار نباشم؟؟؟

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

من واسه اولین بار امروز اقدام کردم ولی حال دلم خوب نیست همش میترسم بخاطر شرایط کنونی

الآنم یکم زیر دلم درد داره نمیدونم حس میکنم یا واقعیه 

ممکنه چندساعت بعداز اقدام زیر دل درد بگیره

♡خدایا شکرت♡

منم سر درد دارم   اینا علائم شهست  ایشالله ک باشی😍

مرسي ايشالا باهم ديگه ولي چه صبري داري تا الان بي بي نزدي من امشب يدونهرزدم بعد نيم ساعت الان ديدم يه هاله كمرنگ داره اصلا شكمم مثل زناي ٤ ماه شده از بس ورم كرده خيلي هم درد الوده اصلا نميتونم شكمم و بدم تو داشتم ظرف ميشستم احساس كردم كمرم داره ميشكنه ول كردم طرفارو واي باردار شم كي كارامو انجام بده  

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
من واسه اولین بار امروز اقدام کردم ولی حال دلم خوب نیست همش میترسم بخاطر شرایط کنونی الآنم یکم زیر ...

منم اولين اقدامم بود بعد ٧ سال تصميم گرفتيم اقدام كنيم شوهرم گفت تا كرونا نرفته بيخيال شيم من گولش زدم گفتم بعد اين همه جلوگيري ماه اول دوم باردار نميشم بشمم تابستون تا اونموقع اكي ميشه ولي الان ١٢ روز اقدامم ميگذره و مطمعنم باردارم نميدونم چطوري بهش بگم شايدم تا ١ ماه نگم اخه خيلي استرسيه شوهرم

من واسه اولین بار امروز اقدام کردم ولی حال دلم خوب نیست همش میترسم بخاطر شرایط کنونی الآنم یکم زیر ...

من از فرداي اقدام دلم درد ميكنه تا الان هر روزم داره شديدتر ميشه الان كل شكمم درد ميكنه حس پري دارم ولي خيلي شديدتر 

ورم شکم علایم پریود شدنه ولی ان شالله بارداری عزیزم

من اخه هيچوقت پريم با درد و ورم نبود ه الانم ١هفته مونده شايدم چون باراول اقدامه بدنم اينوري واكنش نشون داده برام دعا كن 

من بعد ۴ ساله

چند سالته؟

من اخه هيچوقت پريم با درد و ورم نبود ه الانم ١هفته مونده شايدم چون باراول اقدامه بدنم اينوري واكنش ن ...

کار نکن استراحت کن منتطر باششش حتما دعات میکنممم عزیزم با خبر خوب بیای 

خدایا عاشقتم