2777
2789
عنوان

فرداشب میخام ........

123 بازدید | 12 پست

برای بارداری اقدام کنم ،دوتاسقط داشتم،اگه میشه برام دعاکنید،برای تمام کسانی که ارزوی مادرشدن دارن سه تاصلوات بفرستید،اگه فرستادین لایک کنید مرسی

موفق خواهم شد،نه فورا،ولی حتما......

صلوات فرستادم اگه تونستی دعای مخصوصشم پیدا کن بخون خیلی خوبه برا سلامت روح و جسم بچه آینده

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته

من واسه اولین بار امروز اقدام کردم ولی حال دلم خوب نیست همش میترسم بخاطر شرایط کنونی

الآنم یکم زیر دلم درد داره نمیدونم حس میکنم یا واقعیه 

ممکنه چندساعت بعداز اقدام زیر دل درد بگیره؟

♡خدایا شکرت♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واسه اولین بار امروز اقدام کردم ولی حال دلم خوب نیست همش میترسم بخاطر شرایط کنونی الآنم یکم زیر ...

عزیزم دردزیردل احتمالا به خاطرتخمکگذاریه اگه ان شااله باردارشدی نگران نباش هرآن کس که دندان دهدنان دهدخدابزرگه

عزیزم دردزیردل احتمالا به خاطرتخمکگذاریه اگه ان شااله باردارشدی نگران نباش هرآن کس که دندان دهدنان د ...

حساب کردم تخمک گذاریم پنجشنبس

همش استرس دارم کاش این کرونا میرفت  

♡خدایا شکرت♡

حساب کردم تخمک گذاریم پنجشنبس همش استرس دارم کاش این کرونا میرفت    

عزیزم به خودت استرس نده اگه بارداربودی شک نکن خدابرات حفظش میکنه

مگه میشه با یه بار اقوام اونم واس اولین بار باردار شد؟؟؟

اره بستگی به امادگی بدنت داره من باراول روزتخمکگذاری اقدام داشتم فقط یه بارکه باردارشدم بارداری دومم دوباراقدام که باردارشدم

اره بستگی به امادگی بدنت داره من باراول روزتخمکگذاری اقدام داشتم فقط یه بارکه باردارشدم بارداری دومم ...

دیگه جلوگیری کنم ؟؟؟امروزم پشیمونم اقدام کردم

♡خدایا شکرت♡

سه ماه پیش دکتر رفتم چکاب دادم فولیک اسید خوردم سه ماه ک الآن اقدام کنم ک اینجور شد

اسیدفولیک روادامه بده تاهروقت که خاستی بری اقدام ضررنداره