2777
2789
عنوان

رفت😐اسکرین💜

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 76 پست
کی رفت؟

خداکنه خداهم ب من ی نفسه کوچولو بده از نوعه پسرش😁🎈

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو بهتر برو یکم خوش بگذرع💃با این بینی جدیدم کلی مخ میزنم🤣 شوخی میکنم عزیزم ولی کلا محل نزار ...

اخه همش من کوتاه میام اینسری واقعا اعصابم خورد شد

💜فرشته ای قلابی با ذات جادوگر....💜
خیلییی پررو شده همش گیر میده بهم گوش نمیدم هم اف مبشههه

چه رفتارش بچگونست .بدعادتش کردی یکم بی محلش کن . قرار نیست هربار این رفتارو بکنه و شمارو وادار کنه به انجام خواستش . دعوا نکن اما بی محلی کن یکم

باشوخی میتونستی بگی بااین ک بهم برخورد ولی خب باشه

اخه خوودش ازم خواسته بود

بعد امشب ک فرسادم میگ مگ نگفتم از بینییی بامن حرف نزن😒

💜فرشته ای قلابی با ذات جادوگر....💜
میگف حق نداری بری عمل😒

عجب

چقدر منطقی

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟