2777
2789
عنوان

رفت😐اسکرین💜

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 76 پست
کی رفت؟

خداکنه خداهم ب من ی نفسه کوچولو بده از نوعه پسرش😁🎈

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بهش بگو بهتر برو یکم خوش بگذرع💃با این بینی جدیدم کلی مخ میزنم🤣 شوخی میکنم عزیزم ولی کلا محل نزار ...

اخه همش من کوتاه میام اینسری واقعا اعصابم خورد شد

💜فرشته ای قلابی با ذات جادوگر....💜
خیلییی پررو شده همش گیر میده بهم گوش نمیدم هم اف مبشههه

چه رفتارش بچگونست .بدعادتش کردی یکم بی محلش کن . قرار نیست هربار این رفتارو بکنه و شمارو وادار کنه به انجام خواستش . دعوا نکن اما بی محلی کن یکم

باشوخی میتونستی بگی بااین ک بهم برخورد ولی خب باشه

اخه خوودش ازم خواسته بود

بعد امشب ک فرسادم میگ مگ نگفتم از بینییی بامن حرف نزن😒

💜فرشته ای قلابی با ذات جادوگر....💜