2777
2789
شیرم خیلی کم شده اصلا سیر نمیشه سریع  ب گریه میفته

شیر خشک بده وقتی خیلی گشنشه وقنی از ا ن‌گرسنگی شدید یکم خلاص شد میتونه طاقت بیاره تا سینتو میک بزنه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
خوب اونا اثر میکنن این شیر دوست...اصلا وقتی شیرم وای میسته میک نمیزنه  جیغ میزنه

اشکال نداره اگه دوست داری شیر خودت بخوره نباید کوتاه بیای فقط با سرنگ بهش شیرخشک بده که زردیش بالا نره و ضعف نگیره 

🎎📚🇮🇷

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ی ذره داره میخوره. ولی یهویی شیرم وا میسته ولی دیگ میک نمی‌زنه جیغش در میاد اگه بزنه ک شیرم می ...

اهان پس میگن باید چک کنی گوشش درد نمیکنه!اگه گوش درد داشنه باشه

یه تجربه هم من دارم اونم اینه که اگه نفخ یا عاروق داشته باشه نمیگیره!

یعنی میبینی میگیره به دهنش ولی جیغ میزنه و گریه میکنه و کلافه میشه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
شیر خشک بده وقتی خیلی گشنشه وقنی از ا ن‌گرسنگی شدید یکم خلاص شد میتونه طاقت بیاره تا سینتو میک بزنه

اول سینه خودمو میدم ک شیرم خشک نشه بعد میبینم سیر نمیشه شیر خشکش میدم

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
اهان پس میگن باید چک کنی گوشش درد نمیکنه!اگه گوش درد داشنه باشه یه تجربه هم من دارم اونم اینه که اگ ...

آره  وقتی سینم شیر نمیاد سینه تو دهنش ها ولی نمیگیره جیغ میزنه گریه میکنه

اول سینه خودمو میدم ک شیرم خشک نشه بعد میبینم سیر نمیشه شیر خشکش میدم

خوب وزنش کم نشد من بردمش بهداشت گفت نیم کیلو بچت کم داره

اشکال نداره اگه دوست داری شیر خودت بخوره نباید کوتاه بیای فقط با سرنگ بهش شیرخشک بده که زردیش بالا ن ...

با سرنگ امتحان کردم اصلا  نمیگیره  و صبر ندارن واس اینک بهش شیشه  دادم فک میکنه سینه منم باید مث شیشه ازش تند تند شیر بیاد

با سرنگ امتحان کردم اصلا  نمیگیره  و صبر ندارن واس اینک بهش شیشه  دادم فک میکنه سینه ...

با شیر دوش بدوش هی سینتو‌تا شیرت زیاد بشه

از کجا میدونی شیرت نمیاد یهو؟؟ با شیر دوش بدوش حتما میاد بازم ولی شاید چون اولشه سخت نر میاد

شیشه بدی حوصله سینه نداره دیگه بچه

من امروز شیرمو دوشیدم ریختم توی شیشه دادم بهش خورد پنج‌دقیقه فقط بعدش دیگه سینمو نمیگرفت گذاشنم زمین انقد گریه کرد که اخرش مجبور شداز گرسنگی بگیره و‌شیشه یادش رفت

با شیر دوش بدوش هی سینتو‌تا شیرت زیاد بشه از کجا میدونی شیرت نمیاد یهو؟؟ با شیر دوش بدوش حتما میاد ...

دیگ وقتی  شیرم نمیاد جیغ میرنه هر چیم خودم سینمو فشار میدم هیچی نمیاد بیرون باید حداقل چند ساعت بگذره ک باز دوباره سینم پر شیر بشه

دیگ وقتی  شیرم نمیاد جیغ میرنه هر چیم خودم سینمو فشار میدم هیچی نمیاد بیرون باید حداقل چند ساعت ...

با شیر دوش بدوش

با فشار نمیاد

منم با فشار هرکاری میکنم نمیاد

بعدشم استرس که داشته باشی شیرت کمتر میشه و خشک

اصلا نترس استترس نداشته باش جوش نزن

باخودت بگو خدا یا روزی بچه منو درون من قرار بده و با امید و‌شادی و روح‌اروم به صورت ناز کوچولوت نگاه کن به صورت معصوم و‌پاکش به چشمای نازش و شیر دادن رو شروع کن نگاه به صورت فرزند شیر رو زیاد میکنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز