2777
2789
خوب تا موقع آبجوش سرد کنم دیگ طول میکشه

خب اشتباه همین. آب ولرم بریز تو فلاسک. یکمم اب جوش بریز تو شیشه اماده‌ تا نوبت شیر بعدی دمای آب خوب شده. فقط شیر بریز. دختر من ۱۷ ماهش. من همیشه اینکار کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
خوب تا موقع آبجوش سرد کنم دیگ طول میکشه

یه طرف شسشه ای در دار بردار مثلا از این بطریای ابلیمو ولی توشو خیلی خوب تمیز کن یا نو بخر و خیلی خوب ضد عفونی کن بعد اب که جوش میاد سرد میشه اون تو نگه دار اب جوشم تو فلاسکه

معمولا سه چهارم اب سرد میریزم یک چهارم اب فلاسک بعد شیر خشک.

شیشه شیر هم هربار که شیر‌میدی بشور بدار کنار که اماده باشه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بیین شوهرت اگه همکاری کنه میاد بین دوتا کتفتو بادکش بنداز برای من خیلی موثره ببخشید به شوهرت بگو م ...

یعنی میگی میشه منم از بابونه بگیر عرق رازیانه. آبگوشت قطره شیرافزا اصلا دیگ اثر نمیکنه شیر دارم ها ولی بچه سیر نمیشه

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
یه طرف شسشه ای در دار بردار مثلا از این بطریای ابلیمو ولی توشو خیلی خوب تمیز کن یا نو بخر و خیلی خوب ...

خوب وقتی جایی میری چی هر دو تا رو همراهت میبری؟؟

خوب خودمم همین کارو باید بکنم ولی میگم سخته همیشه باید اینا همراهت باشن

وای چه سختی البته من کلا با سختی موافقم و همیشه خیییلی کار میکنم شاید واسه شما سخته عزیز واقعا 

🎎📚🇮🇷

یعنی میگی میشه منم از بابونه بگیر عرق رازیانه. آبگوشت قطره شیرافزا اصلا دیگ اثر نمیکنه شیر دار ...

میک میزنه؟یچه من‌میک میزنه ولی هیچی‌ندارم همش میگم کاش زیاد شه بچه بخورا

دارم بحاطرش افسرده میشم خیلی

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
وای چه سختی البته من کلا با سختی موافقم و همیشه خیییلی کار میکنم شاید واسه شما سخته عزیز واقعا 

آره من میگم بهش ندم تا شیر خودم بیاد ولی اصلا مک نمیزنه بچم ک شیرم بیاد  من بهش پستونک میدم میشه از اونه ک شیرم کم شدن؟؟

میک میزنه؟یچه من‌میک میزنه ولی هیچی‌ندارم همش میگم کاش زیاد شه بچه بخورا دارم بحاطرش افسرده میشم خی ...

ی ذره داره میخوره. ولی یهویی شیرم وا میسته ولی دیگ میک نمی‌زنه جیغش در میاد اگه بزنه ک شیرم میاد صبر نداره

آره من میگم بهش ندم تا شیر خودم بیاد ولی اصلا مک نمیزنه بچم ک شیرم بیاد  من بهش پستونک میدم میش ...

وقتی میتونی خودت شیر بدی آره چرا که نه باید شیر دوش بندازی زودتر شیرت بیاد به جا پستونک بذار سینه میک بزنه 

🎎📚🇮🇷

خوب وقتی جایی میری چی هر دو تا رو همراهت میبری؟؟

فقط خونه مامانم‌میرم یا مایگاه سلامت و وقتی هم‌میرم یه مقداری شیر خشک درست شده تازه توی شیشه شیرش با خودم میبرم اگه گریه کرد میدم.دیگه خیلی طول نمیکشه میرسم به خونه وقتی رسیدم اگه تموم شده بود سریع میشورم و توش اب جوش میریزم تا وعده بعدی یکی دوساعتی طکل میکشه که اون ابجوش توی شیشه شیر خنک میشه حتما تازه روش اب جوشم میریزم یکم گرمتر بشه

وقتی میتونی خودت شیر بدی آره چرا که نه باید شیر دوش بندازی زودتر شیرت بیاد به جا پستونک بذار سینه می ...

خوب اونا اثر میکنن این شیر دوست...اصلا وقتی شیرم وای میسته میک نمیزنه  جیغ میزنه

اونقدرا سخت نیست که میگن به نطرم ژاد فرقی نداره ولی چرا شیر خودتو نمیدی؟میدونی چقدر بچت به بیماریها ...

شیرم خیلی کم شده اصلا سیر نمیشه سریع  ب گریه میفته

شما هم شیرتون کم بود یا اصلا نداشتین؟؟

شیرم کم بود و چون پسرم بعد از تولد یه هفته بستری بود و با سرنگ شیرش میدادم سینه نگرفت

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز