2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سامسونگ j5 پرو دست دوم در حد نو

خواهشا از این a10 وa20 و... نخری

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

آ۲۰دو پونصد خوبه اما با پولت ی آ۱۰هم میتونی بخری

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

چراaخوب نیس

اینسری جدیدش خیلی بنجله لعنتی

سری قدیمیش A5سامسونگ هم خیلی خیلی خوبه

دست دوم در حد نو اونم گیر آوردی بخر

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

ببین اینو سرچ کن ببین خوشت میاد؟ 

xiaomi redmi 8

از نظر من ۲ تومن عالیه ۶۴ گیگ ۴ گیگ هم رم حسگر انگشت  ۲ دوربین 

فست شارژ

اندروید ۹ ک فکر کنم ارتقا هم بشه داد  و غیره 

سوالی در رابطه با پسوریازیس داشتید بپرسید :)

خوبه ازنظرشارژنگه داشتن وهمه چی

خیلی خوبه از نظره همه چی باتریش۴۰۰۰ از صب تا شب دستمه یه سرره تو خونه ببکارم دارم باهتش ور میرم شبا کلا خالی نمیشه ولی خب فقط شبا میزنمش شارژ

ببین اینو سرچ کن ببین خوشت میاد؟  xiaomi redmi 8 از نظر من ۲ تومن عالیه ۶۴ گیگ ۴ گیگ هم رم حس ...

و یه نکته ک من الان دیدم و تعجب کردم باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر

سوالی در رابطه با پسوریازیس داشتید بپرسید :)