2777
2789

یعنی تو عید کلا خونه اید ؟؟؟؟

نمیدونم چرا تو مخیلم نمیگنجه ....عید حتی پیش پدرو مادرمم نرم....

چه کنم ....برم ...نرم.....

میترسم یه عطسه کنم ....کرونا تو بدنم نهفته باشی....بقیه مبتلا شن.....

خو اخه دلم براشون تنگ شده 😟😟😟😟😟😟😟😟

و در آخر اینکه ب کانالم سر بزنید....چیزهای رنگی منگی زیاد هست 

آدرس در امضام.....😅😅😅😅😅😅😅😅

اینم تبلیغ در خفا 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

درست نوشتم خفا رو؟؟؟؟😅😅😅😅😅😅

پذیرش انواع سفارش های ربان دوزی شامل تابلوهای برجسته ی ربان دوزی شده،دیوار کوب،رومیزی،جانماز،تزیین جام،کوسن،اپلیکه برای دیزاین کیف و کفش و...پذیرفته خواهد شد پیج اینستاگراممو تازه زدم....در صورت تمایل عضو بشید ❤❤❤❤gallery_honari_melorin

عطسه از علائم کرونا نیس  

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقد ایموجی😐

💎𝕸𝖔𝖔𝖓 𝖙𝖆𝖚𝖌𝖍𝖙 𝖒𝖊 𝕴 𝖈𝖆𝖓 𝖘𝖍𝖎𝖓𝖊𝖊𝖛𝖊𝖓 𝖜𝖍𝖊𝖓 𝖎𝖙𝖘 𝖉𝖆𝖗𝖐⿴                             اوُردوزمغـزی دراثـر مصـرف زیاد فکـر⎙            ناشناس : https://abzarek.ir/service-p/msg/1174293
عطسه از علائم کرونا نیس    

از علائم نیست ولی امکان داره تو بدن نهفته باشه و از طریق عطسه منتقل شه خوشگلم

پذیرش انواع سفارش های ربان دوزی شامل تابلوهای برجسته ی ربان دوزی شده،دیوار کوب،رومیزی،جانماز،تزیین جام،کوسن،اپلیکه برای دیزاین کیف و کفش و...پذیرفته خواهد شد پیج اینستاگراممو تازه زدم....در صورت تمایل عضو بشید ❤❤❤❤gallery_honari_melorin
چقد ایموجی😐

ب ایموجی عشق می ورزم

اصلا نمیرم دیشب یه خاتمی میگفت خودشو شوهرش ناقل بودن رفتن پیش پدر مادر خانومه ‌جفتشون مبتلا شدن و فوت شدن میگفت من قاتل پدرومادر مم

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌

من که نمیرم خونه‌ی بابام، دقیقاً یه ماه پیش اونجا بودم، دلم تنگ شده ولی چاره‌ای نیست 😪😪

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اصلا نمیرم دیشب یه خاتمی میگفت خودشو شوهرش ناقل بودن رفتن پیش پدر مادر خانومه ‌جفتشون مبتلا شدن ...

از همینا واهمه دارم دقیقا

من همسر تا همین نیم ساعت پیش انقددددر دوتایی رقصیدیم جون نمونده برامون چهارشنبه سوری تو قرنطینه خونگی گرفتیم 

خیییلی خوش کذشت

الانم ولو شدیم تو گوشیامون منتظریم چایی دم بیاد بریزیم صفاداری کنیم و پایتخت ببینیم 

من# عاشق# قرنطینه# دونفریمون# هستم# ♥️♥️♥️♥️

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

ما میریم باغ ویلامون خ له هامم میان البته شمال نیستاااا تو شهر خودمون

نه تو میمانی و نه اندوه...ونه هیچ یک از مردم این ابادی...به حباب لب یک رود قسم...وبه کوتاهی ان لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...ان چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...لحظه ها عریانند...به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز........لحظه هاتو قشنگ بساز