2777
2789

با ایمیل

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطور؟ بهم یاد میدی؟! 

یک جیمیل بساز 

برو تو اینستا زمانی که میخوای نصب کنی یا اکانت جدید اضافه کنی شماره یا ایمیل میخواد ایمیلت رو بده و رمز جدید و یک اسم فیک

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
یک جیمیل بساز  برو تو اینستا زمانی که میخوای نصب کنی یا اکانت جدید اضافه کنی شماره یا ایمیل می ...

اها حتما باید ایمیل باشه یا جیمیل میشه؟ 

کسی که یهو اومد تو زندگیت یا میشه همه زندگیت یا میشه درس زندگیت 🧡❤️ 
ببین با یه شماره یا ایمیل دیگه یه اکانت بساز  اون میشه فیک

گفتن آیا فقط ایمیل میشه یا جیمیل

اها حتما باید ایمیل باشه یا جیمیل میشه؟ 

جیمیل هم میشه

خب با همون میری یه حساب کاربری جدید درست میکنی مشخصاتشم قلابی میدی  فهمیدی؟

ببخشید میتونم به شما دعوت دوستی بدم بعد شما واسم توضیح بدید بعدش میتونید لغو کنید؟؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز