2777
2789
عنوان

حال دلتون با چی خوب میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 30 پست
من الان درحال حاضربااهنگ سیاوش قمیشی باهندزفری توگوشم زیرپتودارم اشک میریزم 

میتونم بپرسم چرا؟

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ایشون ک کنارم نشسته😍 حضرت یار جدا فقط این ادم

عشقتون پایدار

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..
سفر.سفر و سفررررر آخ ک چقد دلم میخواد و برای عید 2تا برنامه سفر چیده بودیم ک صد حیف نشد😓 محل زندگ ...

انشالله به زودی براتون پیش بیاد عزیزم

شوهرم و میخام داریم جدا میشم

انشالله برات بهترین ها پیش میاد به خدا توکل کن

انشالله حال دلتون همیشه خوب باشه ولی میخوام بدونین زندگی مخلوطی از لحظه های خوب و بده واین شمایین که میتونین حالتونو به بهترین شکل خوب کنین ؛ لحظه رو از دست ندین😍😍

الان گریه

اما در کل با عشق آزادی و شادی

دقیقا چیزهایی که ندارم

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
الان گریه اما در کل با عشق آزادی و شادی دقیقا چیزهایی که ندارم

انشالله یه عشقی برات پیش بیاد که بهت آزادی وشادی بده 

انشالله یه عشقی برات پیش بیاد که بهت آزادی وشادی بده 

شوهر دارم

دیگه کدوم عشق؟

خیلی آرزوی مرگ میکنم

چون توزندگیم خیلی تلاش کردم اما انگار همش بیفایده بود

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏