2777
2789
عنوان

سقط جنین

258 بازدید | 17 پست

دوستان سلام، من متاسفانه در هفته ی ۱۰ بارداری باید سقط کنم چون قلب تشکیل نشده و جنین در هفته ۷ مونده و رشد نکرده، حالا دکتر قرص میزوپروستول داده، اگه ممکنه تجربه هاتون رو بنویسین، در ضمن اینو هم بگم من ۸ ماه پیش جراحی لاپراتومی کردم و بخاطر همین باید مصرف قرصای زیر زبونیم هر ۳ ساعت مصرف بشه 

عزیزم منم تقریبا همینطوری سقط کردم

ولی واژینال بود قرصم اسمش یادم نیس

بعد مصرف نیمساعت گذشت تقریبا تا دردام شروع شد

بعد خونریزی شدید و ۵ساعت بعد دفع شد

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        

عزیزم منم تابستون بهمین دلیل و تو هفته دهم سقط کردم البته اول با لکه بینی و بعد با خونریزی شدید خودش سقط شد الان دوباره باردارم امروز سونوز هفت هفتگی رفتم خداروشکر همه چی خوب بود ازشالا شما هم بزودی  دوباره باردار میشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم تقریبا همینطوری سقط کردم ولی واژینال بود قرصم اسمش یادم نیس بعد مصرف نیمساعت گذشت ت ...

منم ۶ تا قرص داده که دو تاش واژیناله بعدش هر ۳ ساعت باید زیر زبونیارو بخورم، که ۴ تاست، ببخشید میتونم بپرسم واژینال رو چطور گذاشتین؟ خیلی سخته؟ من چون موقع نزدیکی درد دارم همیشه، میرسم، چون بهم گفت باید دستمو تا آخر ببرم، خیلی میترسم، بعد دفعت خیلی درد داشت؟ چه جوری بود؟

عزیزم منم تابستون بهمین دلیل و تو هفته دهم سقط کردم البته اول با لکه بینی و بعد با خونریزی شدید خودش ...

من هفته هفتم گفتن قلب نداره، باید سقط بشه، ولی من سه هفته صبر کردم گفتم شاید تشکیل بشه، ولی نشد 😔

الهی شکر عزیزم، انشاءالله که به سلامتی فارغ بشی و نامدار باشه فرشته کوچولوت ❤ ممنونم از دعات عزیزم 

عزیزم منم چند وقت پیشا دقیقا همینطور بود شرایطم.قرص داد ولی نگف راه برو یا حرکت داشته باش منم هر ۳ساعت میخوردم و دراز کش درررررد میکشیدم خیلی کم لخته میومد تا اینکه گف برو کورتاژ کن چون تکون نخورد با اینکه دوتا بسته خورده بودم من از شددددت ناراحتی اون روز کلا قدم زدم یه عالمه گشتم تو خیابونا و اومدم که فردا بریم کورتاژ اما از همون موقع که اومدم درررررد گرفت منو فرداش هی شدت گرف تا اینکه افتاد خودش .اینم بگم که من دمنوش هم خوردم همون شب و اینا و اون پیاده روی باعث سقط شد خداروشکر

منم ۶ تا قرص داده که دو تاش واژیناله بعدش هر ۳ ساعت باید زیر زبونیارو بخورم، که ۴ تاست، ببخشید میتون ...

عزیزم من واژینا گذاشتم قرار نیس که تا اخر ببری هیچ دردی نداره با انگشت فشار میدی یکم داخل بعد خودش سریع جذب میش.تا حالا پماد واژینال نزاشتی مث اون

عزیزم منم چند وقت پیشا دقیقا همینطور بود شرایطم.قرص داد ولی نگف راه برو یا حرکت داشته باش منم هر ۳سا ...

بله، به منم گفت واژینالا رو که گذاشتی، نیم ساعت دراز بکش، بعد پاشو راه برو، طناب بزن بعد از سه ساعت هم زیر زبونیارو شروع کن

عزیزم من واژینا گذاشتم قرار نیس که تا اخر ببری هیچ دردی نداره با انگشت فشار میدی یکم داخل بعد خودش س ...

آهاااا، آخه بهم گفت تا جایی که میتونی دستتو ببر داخل، برای همین یه کم ترسیدم، چرا قبلا هم پماد گداشتم هم شیاف 

من هفته هفتم گفتن قلب نداره، باید سقط بشه، ولی من سه هفته صبر کردم گفتم شاید تشکیل بشه، ولی نشد 😔 ...

مرسی گلم امیدت بخدا باشه ایشالا بارداری بعدیتو بسلامت طی کنی برام دعا کن بچم اگه خدا مصلحت بدونه پسر باشه چون دوتا هم ناز دختر دارم ایشالا نفسمون در حق هم گیرا باشه

[QUOTE=128966296]مرسی گلم امیدت بخدا باشه ایشالا بارداری بعدیتو بسلامت طی کنی برام دعا کن بچم اگه خدا مصلحت بدونه پسر ...[/QUOTE

مرسی عزیزم، ای جااانم انشاءالله خدا گل دختراتو برات حفظشون کنه، انشاءالله هر چی که خیره بشه و تنش سلامت باشه، و اگه خدا صلاح میدونه فرشته کوچولوت آقا پسر باشه، توکل به خدا ❤

مرسی گلم امیدت بخدا باشه ایشالا بارداری بعدیتو بسلامت طی کنی برام دعا کن بچم اگه خدا مصلحت بدونه پسر ...

مرسی عزیزم، ای جااانم انشاءالله خدا گل دختراتو برات حفظشون کنه، انشاءالله هر چی که خیره بشه و تنش سلامت باشه، و اگه خدا صلاح میدونه فرشته کوچولوت آقا پسر باشه، توکل به خدا ❤

منم ۶ تا قرص داده که دو تاش واژیناله بعدش هر ۳ ساعت باید زیر زبونیارو بخورم، که ۴ تاست، ببخشید میتون ...

سعی کن تا دو بند انگشت داخل ببری

وای خدا چقدر سخته الهی بزودی نی نی جدید بیاری گلم

درد قبل دفع افتضاااااح

یعنی از درد زایمان بیشتر 

دفع راحته انگار لخته میاد بیرون

من هفته هفتم گفتن قلب نداره، باید سقط بشه، ولی من سه هفته صبر کردم گفتم شاید تشکیل بشه، ولی نشد 😔 ...

حالا من تو ۸هفته قلبش شنیدم برام خیلی سخت بود

۱۳هفته رفتم ان تی گفت وسطای ۸هفته توقف رشد داشته

شوکه شدم

سعی کن تا دو بند انگشت داخل ببری وای خدا چقدر سخته الهی بزودی نی نی جدید بیاری گلم درد قبل دفع ...

وااای استرس گرفتم، خدا کمکم کنه، مرسی عزیزم انشاءالله، شما دوباره باردار شدی؟