2777
2789
عنوان

افطاری ساده

2490 بازدید | 24 پست
بیاین امسال افطاری ساده رو جایگزین مهمونی های پر زرق و برق و پر دردسر کنیم
من که خودم امسال میخوام بجای دعوت از فامیل نون پنیر سبزی درست کنم ببرم امامزاده یا مسجد پخش کنم هم صواب بشتری داره چون تعداد بیشتری روزه دار رو افطار دادم و هم دردسر و هزینه کمتری داره و هم شاید به دست فقیری هم برسه و صواب اطعام فقیر هم داشته باشه

حمزه بن محمد به حضرت امام حسن عسگری علیه السلام نوشت: چرا خدا روزه را واجب فرمود؟ پاسخ رسید: لِیَجِد الغنی مضض الجوع فیحنو علی الفقیره؛ برای این که توانگر درد گرسنگی را بیابد و به فقیر عطوفت کند.چه خوب است مومنانی که از تمکن مالی برخوردار هستند، در این ماه مبارک با برپایی مراسم افطار در اماکن عمومی بدون اسراف و هزینه های نابجا و دعوت از اشخاص نیازمند، این عمل مستحب را به احسن وجه عملی سازند و چهره کریمانه ماه ضیافت الهی را به همگان نشان دهند و به همه بگویند که اسلام، دین رأفت و مهربانی ، کمک به محرومان و نیازمندان است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنین پارسال من فقط کیلویی 7200 تومن مرغ خریدم واسه افطاری دادن اما اینجوری حساب کردم برای سیصد تا نون پنیر سبزی که بخوام بدم هزینه اش میشه:

6 بسته خرما هر بسته 6000 تومن میشه 36000 تومان
پنیر 4 تا قالب هر قالب متوسطش 5 تومن میشه 20000 تومان
سبزی 3 کیلو پاک شده اش اون هم 6 تومان
نان 150 تا دونه میشه 25000 تومان
کیسه فریزر هم 3 بسته 100 تایی تقریبا 5000 تومان
سرجمع مشهکمی بشتر از 90000 تومان یعنی هر ساندویچ تقریبا 300 تومان
البته من هر یک نون رو دو قسمت می خوام بکنم میشه هر نون رو 3 قسمت هم کرد که یک کمی کوچیکتر میشه من با لواش میخوام اماده کنم با سنگک گرونتره البته خوشمزه تر هم هست.
خیلی خوبه عزیزم خیلی کار خوبی میکنی من هر سال مهمونی میدادم . خانواده خودم و خانواده شوشو هر کدومو جدا دعوت میکردم خیلی هزینه ش بالا میشد از زحمتش با زبون روزه ام که نگم امسال هیچکسو دعوت نمیکنم رفتم با یه نفر خیر که افطاری میده صحبت کردم اونم گفت یه شب هزینه نوشابه افطارو شما بدین ما هم خودمون تصمیم گرفتیم زولبیا شم خودمون بخریم ببریم
فکر خوبی کردی.
من پیشنهاد میکنم نون و پنیرتو حتما ببر یه محله ای که نیازمند زیاد داره نه اینکه مسجد محله خودتون.حالا که زحمت میکشی بذار گیر چندتا نیازمند بیاد.
پیشاپیش طاعاتت قبول و التماس دعا
یا به اندازه آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن...
منم امسال تصمیم گرفتم به جاى هزینه دوتا افطار دادن که حداقل ٣٠٠ یا ٤٠٠ هزینه داره برام اون پول رو بین چندتا یتیمى که مامانم هرماه بهشون کمک میکنه پخش کنم
ولى کار شما هم خیلى خوبه شاید یه همچین کارى بکنم حالا با وجود بچه کوچولو و شیطون نون پنیر سخته یه چیز دیگه رو باید بهش فکر کنم
خداوندا! پناهم باش و یارم باش... جهان تاریکی محض است
میترسم ! کنارم باش!
من فک کنم اگه پکیج درست کنیم بهتر باشه
مثلا توی ظرف یکبار مصرف، یک شیر یا آبمیوه کوچیک ، کیک یزدی و خرما

خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 
فک کنم هر دونه اش بیشتر از 1000 نشه
100 تا که درست کنی می شه صدهزار تومن
اگه شیر یا آبمیوه داشته باشه این قیمت میشه
اما اگه شیر و آبمیوه رو حذف کنیم و بامیه یا خرما و کیک باشه خوب قیمت نصف می شه

خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما