shimashz مدیر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1893 عنوان وزن بچه دوماهتون چقدره؟ | مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 18 پست دختر من ۵۸۰۰ وزنش قدش ۵۸ خوبه بنظرتون؟قطره ویتامین آ د چقدر بهش میدین؟قد و وزن دوماهگی نی نیتونو بگین لطفا خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده) 1398/12/27 | 17:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گنجشک_یتیم۲۳ عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 5707 یک سیسی معادل یک قطره چکان مخصوص خودش خب اون قطره چکان خودش ک ده سی سی هست یک سیسی خیلی کمه من قطره چکانی با این شرایط ندیدم ک کلش یک سیسی باشه ممنون
مانترا3 عضویت: 1393/07/03 تعداد پست: 37170 خب اون قطره چکان خودش ک ده سی سی هست یک سیسی خیلی کمه من قطره چکانی با این شرایط ندیدم ک کلش یک سیسی ... 😐😐۱۰ سی سی میدونی یعنی چقدر! یعنی دوتا قاشق غذاخوریاون قطره چکان یک سی سی هست. معادل ۲۰الی ۲۵ قطره😐من تا حالا قطره چکان ۱۰ سی سی ندیدم فکر نمیکنم وجود داشته باشه عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀