2777
2789
عنوان

داروی کرونا

291 بازدید | 27 پست

سورنا ستاری: شرکت‌های ایرانی در حال تولید پیچیده‌ترین داروهای مقابله با کرونا/خبرهای خوشی در راه است!

معاون علمی رئیس‌جمهوری:

🔹شش قرارداد برای توسعه ساخت کیت‌های تشخیص #کرونا بسته شده است. خوشبختانه محصول کیت تشخیصی ۳ شرکت به تأیید اولیه رسیده است و تا هفته آینده تولید انبوه برخی از شرکت‌ها عرضه خواهد شد. ساخت کیت‌های تشخیص در این مدت کم در بخش خصوصی نشان‌دهنده عمق اشراف علمی جامعه زیست فناوری کشور است.

🔹شرکتهای ایرانی در حال تولید پیچیده‌ترین داروهای ساخت داخل برای مقابله با این بیماری هستند و کلیه داروهای استفاده شده در مراکز درمانی،"ایران ساخت" هستند

🔹خبرهای خوش درراه است. /تسنیم

#فوری

موفقیت ایران برای بهبود ریه کرونایی

قانعی، رئیس کمیته علمی معاونت علمی ریاست جمهور:

🔹با ترکیبات دارویی موجود در کشور ترکیبی ساخته شد که میتواند ضایعه کرونایی را تا حد زیادی پس ابتلا بهبود دهد #سلامت

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

داداشتم لایق بدونی ان شاالله زودتر استفاده قرار بگیره

به خودم گفتم هرکس خبرخوش بدهبه جایناامیدی واسش صلوات بفرستم هرچقد کهبنونم ❤❤❤❤😊😊😊😊😊

من واندراحوالات شما راهمون برای همیشه ازهم جدا 🤪