2777
2789
عنوان

عمل بینی

4105 بازدید | 25 پست

نزدیک دوماهه عمل کردم متاسفانه دکترم بخاطر کرونا گفتن نیا هر وقت مشکل پیش اومد بیا  یادم رفته ازش بپرسم 

البته بهم گفته تا دوماه چسب بزن شما تا کی چسب زدین ؟؟؟

قطره با پماد و تاکی ادامه دادین ؟؟

کی تونستین به پهلو بخوابین 🤦🏻‍♀️

وای من همه ش میگم کاش عمل کرده بودم الان که قرنطینه ایم بهترین موقع برا نقاهت بود کسی پیشمون نمیومد. خوش بحالت..

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش نمیترسیدم از عملش

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

دوماه عمل کردی دیگه 

نه قطره و نه چسب 

از هفته دوم به پهلو خوابیدم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

من یه ماه و نیم چسپمو برداشتم.پماد چی میزنی؟ قطره فنیل افرینم از یه هفته بیشتر اعتیاد آور اگه اونو میزنی. اگه آنتی بیوتیکه دو هفته بیشتر دیگه استفاده نکن، مراعات کنی بهتره ،ولی پهلو خوابیدن واسه من تاثیری نداشت کج نمیشه مه نترس. اون سرم شستشوی بینی رو استفاده میکنی ،هر موقع احساس کردی واست سخت شده یعنی دیگه لازمش نداری و استفاده نکن.

اصولا عمل بینی استخوانی دو ماه میگن چسپ بزن ،گوشتی سه ماه. 

از نظر من هر چه زودتر چسپو برداری زودتر ورمش میخوابه. میتونی شبها استفاده ش کنی.

اصلا ترس نداره البته من موضعی عمل کردم بدون بیهوشی با خواب آور خیلی خوبو سبک بود

موضعی چجوریه؟ میشه بگی؟ پیش کی رفتی؟

من اصن ترس ندارم خوشگلی دردسر داره خب شانس گند من کرونا اومد حالا چطور صب کنم تا اردیبهشت   &nb ...

کرونا همه چیو خراب کرد امیدوارم تا اردیبهشت از بین بره عمل خوبی داشته باشی

والا من موضعی عمل کردم درد نداشتم اصلا عمل بینی درد نداره اگه ورم کنی یکمی سردرد میگیری که اونم مسکن ...

جدی 

من کلا خیلی رو درد حساسم

بخاطر همین عمل نمیکنم

میترسم از درد بعدش

دوستم عمل کرده منو ترسوند گفت خیلی اذیت شده

من یه ماه و نیم چسپمو برداشتم.پماد چی میزنی؟ قطره فنیل افرینم از یه هفته بیشتر اعتیاد آور اگه اونو م ...

قطره بتامتازون داده پماد جنتامایسین ،کلا من برعکسم چسبو برمیدارم ورم میکنه 🤦🏻‍♀️