2777
2789
عکسشو میزاری😍😍

بصبر چن ماه پیش ازشون عکس گرفتم

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی محیط خونه است، آبش کثیف میشه عوض میکنم، دوسه روزی یه بارم شیرینی نخودی میدم بهش بعنوان غذا، خیلی ...

اره واقعا...من دوسال پیش سه تا خریدم یکیش تا۱۵اردیبهشت زنده موند رفتیم یه شهر دیگه مهمونی جایی  قرار بود صبح رفتیم فرداش برگردیم ولی نشد مجبور شدیم سه روز بمونیم وقتی برگشتم ماهیم مرده بود😭😔

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

فایده نداره امتحان کردم مرده

تو تبریز همه میبرن تو استخر پارک میندازن الان اندازه کوسه اونجا ماهی قرمز و سیاه هست ابش همیشه خنکه غذا میدی ؟ابشو تن تن عوض میکنی؟

اون یکی دیده نمیش

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

عاشقشونم ی روز نگاشون نکنم نمیش

تو تبریز همه میبرن تو استخر پارک میندازن الان اندازه کوسه اونجا ماهی قرمز و سیاه هست ابش همیشه خنکه ...

از یه نفر شنیده بودم تویه یه تشت بزرگ پر آب خنک بذاریشون نمیمیرن نباید بترسن منم همینکارو کردم تا بعد ۱۳هم فروردین هر۵تا مردن..ولی غذا نمیدادمش یعنی نمیدونستم چی باید بهشون بدم

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

ای خددااا من عاشق ماهی قرمزم😍😍

اره یکیشونم سه دم هستش...وقتی میخاستم بخرمش بهم گفتن نخر سه دم زود میمیره خیلی دوس دارم اون ادما رو پیداکنم بگم ببین زندس هنو...شب ک میخابیم هی میپرن صدای شالاپ شلوپ اب درمیارن فک میکنیم اب بازه میبینم نخیر این فسقلیان

اره واقعا...من دوسال پیش سه تا خریدم یکیش تا۱۵اردیبهشت زنده موند رفتیم یه شهر دیگه مهمونی جایی  ...

بخاطر اینه که میگم عمرش به دنیا بوده... 

منم تو این یکسال همش گذاشتمش و چندروز یا حتی یک هفته همش رفتم مسافرت

خدای مهربون هزاران بار سپاسگذارم که یکی از زیباترین فرشته هاتو به ما دادی، در پناه خودت حافظش باش  
از یه نفر شنیده بودم تویه یه تشت بزرگ پر آب خنک بذاریشون نمیمیرن نباید بترسن منم همینکارو کردم تا بع ...

باگت رو بزار خشک بشه با دست کاملا پودرش کن روزی یه بار بده بهش و اینکه واسه اونا ترس زیاد مهم نیس چندان حساس نیستن فقط ابشونو باید هی عوض کنی حداقل رپزی یه بار و جای خنک و دور از افتاب باشه

از یه نفر شنیده بودم تویه یه تشت بزرگ پر آب خنک بذاریشون نمیمیرن نباید بترسن منم همینکارو کردم تا بع ...

باید از ماهی فروشی بری غذا مخصوص ماهیا رو بخری براشون

اگه میخایید ماهیاتون زنده بمونن ی مدت کوتاه بعضیا میزارن توی یخچال ک بنظرم درست ماهی بدبخت مخش منجمد میش چیزی حالیش نمیش...توی یه سطل بزرگ یا اکواریوم بزارین بمونه اگ سطل انداختین هر دو روز ابش رو عوض کنین اگ اکواریومه حداقل هفته یه بار ابش رو عوض کنین و داخل اگواریوم رو کلا با اب نمک بشورین ضدعفونی  شه اگرم فیل.تر و دم دستگاه داره اکواریوم ک چ بهتر...نگهداشتن ماهی توی تابستون خیلی کار سختیه چون ماهی گرمش میش اب حالت جوش درمیاد حالش گرفت میش میمیره توی تابستون هرروز اب عوض شه بهتره یا اگ وقت نداشتین یه قالب یخ بندازین داخل ابشون ک خنک بشه محل زندگیشون...من ماهیامو اینجوری نگهداشتم چون اگ خنک نمیکردمشون از اگواریوم میپریدن بیرون توی خشکی...غذا هم نون ندین بهشون غذا مخصوص دارن زیادم نباید غذا داد چون شکمو هستن