2777
2789
عنوان

چرا اخه من زشتم😭😭😭😭😭😭😭چ جوری خوشگل شم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 19121 بازدید | 278 پست
حامله نیستم تو اقدامم ،برای تنبلی تخمدان چی بخورم

دستور تجویز آقای دکتر خیراندیش  :
طبع سودایی باغلبه بلغم  و درمان تنبلی تخمدان شدید.

پاسخ:موارد زیر را رعایت کنید:
الف)بادکش زیرشکم یک شب در میان(۲۱ مرحله)
ب)کاهش سردیها مخصوصا لبنیات ـ هندوانه ـ گوجه و خیار ـ چای ـ گوشت
گاو و گوساله
ج)ارده با شیره ۴ وعده درهفته ـ خرما روزی ۷ عدد
د)روغن مالی زیر شکم و کمر با روغن سیاه دانه
چ)عرق رازیانه شبی یک لیوان به غیر از زمان پریودی(۱۲۰ شب)
خ)از ترکیب(۳ واحد عسل+۱ واحد سیاه دانه نیم کوب) روزی یک قاشق
مرباخوری میل شود.(۸۰ روز)

برای اینکه آقای خیراندش رو بهتر بشناسی این کیلیپ رو ببین  >  https://hw14.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/15d322adf4be700923e5a2029c3235d215876366-240p__30459.mp4

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

نکاتی در مورد موارد بالا :
در مورد بادکش : {در اینترنت سرچ کن > راحت می تونی یاد بگیری > می تونی یک بار بری پیش متخصص طب سنتی > برات بادکش کنه (بادکش زیرشکم) تا از محل دقیق و نحوه گذاشتنش آشنا بشی و دفعات بعدی رو خودت بگذاری}
{در ایام پریودی  اصلا نباید هیچ غذای سردی بخوری > کلا باید غذات رو جدا کنی > در مورد غذاهای سرد و مصلح آنها در اینترنت سرچ کن تا اطلاعاتت در این زمینه ها بالا بره}
{{ ارده و شیره بسیاااااااااااار مهم ه > توصیه می کنم ارده رو از مغازه ارده گیری یا روغن گیری بخری > بگو جلوی خودت ارده رو از کنجد بگیره}}
{سیاه دانه معجزه می کنه}  هم خودش  هم ترکیب ش با عسل    هم روغن ش
{بهتره یک قاسق صبح بخوری > ناشتا و تا یک ساعت بعدش چیزی نخوری_مثلا هفت صبح بخور تا هشت و بعد صبحانه بخور   و یک قاسق >  شب قبل از خواب)
{این مورد هم بسیار بسیار موثره  > باورت نمیشه این ترکیب که بهش میگن دوسین {ترکیب عسل سه سهم و سیاه دانه نیم کوب شده یک سهم} > برای چه بیماری هایی تجویز میشه و درمان می کنه   عاااالی ه}

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این لینک رو کامل بخون       (توصیه های بهداشتی ش رو بسیار جدی بگیر  > آقای دکتر روازاده پزشک عمومی و پدر طب سنتی اسلامی ایران هستن)
ولی به نظر بهتره موارد درمانی ای که تجویز کردن  که با دکتر خیراندیش مشترک هست رو بهش توجه کنی و انجام ش بدی
مثلا خوردن رازیانه و سرکه انگبین و دوسین و بادکش     مشترک هست و بهترهه روی تجویز آقای دکترخیراندیش توجه ویژه تری داشته باشی

توجه کن :  که موارد بهداشتی  برای زمانی که تنبلی تخمدان داری  > بعد که درمان شدی   دیگه لازم نیست رعایت کنی و فقط باید موارد بهداشتی عمومی که همه خانم ها رعایت می کنن رو رعایت کنی و کاملا نرمال زندگی کنی

لینک رو یادم رفته برات بفرستم                 ببخشید
بیا این هم لینک سایت آقای دکتر روازاده
https://ravazadeh.com/تنبلی-تخمدان-2/
این لینک رو کامل ه کامل بخون      _ درمان های مشترک ش با آقای خیراندیش همون هایی هه که نوشتم       ولی به نظر من درمان آقای خیراندیش رو بطور منظم انجام بده
هرچند آقای دکتر روازاده هم به شدت ماهر هستند            {میل و اختیار با خودته)
فقط در انجام تجویزات بسیار جدی و منظم و سر وقت باش  
و اینکه مطمئن باش درمان میشی           این درمان ها قطعی ه         یعنی صد در صد خوب میشی

در چند ثانیه یعنی شناسایی میشی؟

ینی ایقد خنده ام میگیره ب این جمله 😂💔

خب اخه لنتی از کجا معلوم در همین چند صدم ثانیه ک عکس و گذاشت 

جاری و خاله و عمه خودت از آب در نیومد ؟!😂😂🤦🏻‍♀️

وقتی اینجا همه فیکن 

و مشخص نیست کی ب کیه 

چجوریه فک میکنین اگ عکس زود پاک شه دگ شناسایی نمیشه 😂💔

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃