2777
2789
عنوان

بخارشو

122 بازدید | 18 پست

چه مارکی خوبه برای دیوارروغنی خوب پاک میکنه؟

کجاهااستفاده دارین؟

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)

واسه ما برندش sunnya هست .. معروف نیست ولی خوبه 

دیوار روغنی اره خوب پاک میشه 

تو سطوح سرامیکی و شیشه و اینا هم کاربرد داره

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من delmontiدارم.راضیم ازش. من سرامیک ودیوار وفرش باهاش تمیز میکنم خیلی خوبه.

چندگرفتین عزیزم؟

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)

من بهترين برند دارم كنوود اگر فك ميكني ميتوني ديوار وشيشه پاك كني سخت در اشتباهي فقط براي كف زمين خوبه.  اگر خواستي بخري چون بخارشور زود خراب ميشه فيليپس بخر البته من خانه دوستم كانادا ديدم خيلي بهتر از براي من بود بسيار پر انرژي بود حالا نميدونم ايران هست 

من بهترين برند دارم كنوود اگر فك ميكني ميتوني ديوار وشيشه پاك كني سخت در اشتباهي فقط براي كف زم ...

گلم شیشه رو لک میندازه اما دیوارو هرگز. من امسال کل دیوارای خونه رو باهمین تمیز کردم خیلیم خوب تمیز شد

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒
کارچر (کرشر) بهترینه 

فرقش چیه بابقیه؟

فرقش چیه بابقیه؟

جنس بدنه ش عالیه قشنگ مشخصه ک درست حسابیه 

سری ک باز میکنی اب بریز جنسش برنج (برنز)هست

قدرت بخار زیاد و اینک زود گرم میشه و تولید بخار میکنه

جنس حوله هاش خیلی خوبه

و اینک ساخت المان هست موندگاریش بیشتره 

هرقطعه یاحوله رو بخای عوض یا اضافه کنی موجوده همیشه

بعضی بخارشوها از دسته بخار میزنه بیرون اب بمونه توش سوراخ میکنه جرم میگیره ولی کارچر جرم گیر داره 

یا بجای بخار اب میدن و بدنشون زود خراب میشه 

میتونی از نزدیک ببینی من دلونگی و کارچر از نزدیک نگاه کردم اصلا قابل مقایسه نبودن 

درکل مثل هر وسیله دیگ ای هس فرق جنس ایرانیو چینی و المانیه دیگ هرچقد پول بدی همونقد اش میخوری