2821
2789
عنوان

مردم از خنده

1337 بازدید | 29 پست

بچه ها میدونم یه خرده زشته ولی همه مون روحیه میخوایم حال هیچکی اونجور که باید دم سال تحویل خوب نیست. 

بیاین از خنده دارترین چیزی که دیدید ولی نباید به روی خودتون میاوردید بگید. 

اول من:یه آشنایی میخواست از مبل بلند شه یهو گ و زید (ببخشیدا) داشتم میمردم قرمز شدم شوهرم حواسش نبود پسرشم هی به من نگاه می‌کرد میخواست بخنده نمیتونستم داشتیم میمردیم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انقد تحت فشارم تو قرنطینه ک گوز بقیه ام نمیتونه منو بخندونه😐

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

ندارم😢😢😢😢

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد

من میرم کلاس های امدادگری یه بار مربیمون که اقا هم هست پرسید وقتی یکی غش میکنه چیکار باید کنیم من خووب توضیح دادم در اخر هم میخواستم بگم جاهایی که تنگه مثل کمربند و کراوات و... رو آزاد کنیم 

گفتم جاهای تنگش رو گشاد کنیم😐 

یه سکووووت عجیبی شد بعد همه خندیدن مردم از خجالت

با عکس و اهنگ  خودتون فیلم ادیت میزنم...تاپیک اخرمو ببینید 
من میرم کلاس های امدادگری یه بار مربیمون که اقا هم هست پرسید وقتی یکی غش میکنه چیکار باید کنیم من خو ...

من جای تو بود از ادامه شرکت در کلاسها خودداری میکردم