2777
2789
عنوان

زایمان😢😢😢

134 بازدید | 20 پست

سلام من تو ۱۸ هفته هستم از الان استرس گرفتم برای زایمان چون ادم ترسویی هستم میترسم از پسش بر نیام چون شنیدم دردش خیلی شدیدو غیر قابل تحمله میترسم نتونم طاقت بیارم چون کلا طاقت دردو ندارم لطفا راهنماییم کنید دردش چطوریه راسته ک خیلی بده😢😢

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا بد که بود..خیلیم راجت نبود ولی چند نفر شنیدم اصلا صداشون درنیومده موقع زایمان...زیاد دعا کن از خدا بخوا برات اسونش کنه...فک کنم دکتر هم نیتونه کمکت کنه دردش کم بشه..چسب میزن به کمر ادم فک.کنم..

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
والا بد که بود..خیلیم راجت نبود ولی چند نفر شنیدم اصلا صداشون درنیومده موقع زایمان...زیاد دعا کن از ...

نمیدونم والا از خدا میخوام ولی بازم میترسم

با تفاوت این که من یبار عمل کردم اپاندیسمو ،لاپاراسکوپی شدم همه ی بدنم درد میکرد و میدونم عمل چجوریه تقریبا و اینکه بعد زایمان بلند شدن از تخت وحشتناک درداوره

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤
  با تفاوت این که من یبار عمل کردم اپاندیسمو ،لاپاراسکوپی شدم همه ی بدنم درد میکرد و میدو ...

من از زایمان طبیعی میترسم بیشتر با سوند گذاشتن تو سزارین😢😢

نگران نباش..خدا دردی نمیده که نشه تحملش کرد..میدونی چی باعث میشد قوی باشم..دوستام و اطافیانم که زایمان کرده بودن یادم میومدن میگفتم چطور فلانی تونست منم میتونم یعنی من از اون ضعیف ترم؟🤣🤣

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
من از زایمان طبیعی میترسم بیشتر با سوند گذاشتن تو سزارین😢😢

سزارین که اول سر میکنن بعد سوند میزنن نمیفهمی دیگه

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤
نگران نباش..خدا دردی نمیده که نشه تحملش کرد..میدونی چی باعث میشد قوی باشم..دوستام و اطافیانم که زایم ...

نمیدونم بعضی وقتا به خودم میگم اگه تو شرایطش قرار بگیرم شاید انقد ک فک میکنم سخت نباشه دارم بزرگش میکنم شنیدم خدا هم به ادم کمک میکنه صبر میده