سلام من تو ۱۸ هفته هستم از الان استرس گرفتم برای زایمان چون ادم ترسویی هستم میترسم از پسش بر نیام چون شنیدم دردش خیلی شدیدو غیر قابل تحمله میترسم نتونم طاقت بیارم چون کلا طاقت دردو ندارم لطفا راهنماییم کنید دردش چطوریه راسته ک خیلی بده😢😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا بد که بود..خیلیم راجت نبود ولی چند نفر شنیدم اصلا صداشون درنیومده موقع زایمان...زیاد دعا کن از خدا بخوا برات اسونش کنه...فک کنم دکتر هم نیتونه کمکت کنه دردش کم بشه..چسب میزن به کمر ادم فک.کنم..
هیچوقت کسی رو قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
با تفاوت این که من یبار عمل کردم اپاندیسمو ،لاپاراسکوپی شدم همه ی بدنم درد میکرد و میدونم عمل چجوریه تقریبا و اینکه بعد زایمان بلند شدن از تخت وحشتناک درداوره
تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤
نگران نباش..خدا دردی نمیده که نشه تحملش کرد..میدونی چی باعث میشد قوی باشم..دوستام و اطافیانم که زایمان کرده بودن یادم میومدن میگفتم چطور فلانی تونست منم میتونم یعنی من از اون ضعیف ترم؟🤣🤣
هیچوقت کسی رو قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂