2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه اسم هاي جديدم كه مد شده خيلي يه جوريه

اصلابه قدیم وجدیدبودن اسم اعتقادندارم

اسم زیباوبامعنی وخوش تلفظ همیشه زیباوقشنگه

حالاشمابگو2هزارساله باشه

اماازاسمایی که ناگهان مدمیشن ویابخاطراینکه هنرمنداوسلبریتی هامیزارن روی بچه هاشون یهویی خیلی زیادمیشن اصلاخوشم نمیادبلکه قشنگ وبامعنی باشن

یسناهم خوبه اونایی هم که میگن قدیمیه 

عجیبه چون یسنایعنی فصلی دراوستایه اسم زرتشتی که چندهزارساله بوده وقدمت داره وکاری به این 8یا9سال نداره 

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
اسم هاي جديدم اصلا خوشم نمياد  نميدونم چرا

در کل عزیزم، خیلی نظر سنجی نکن، هر اسمی دوست داری بزار ،زیاد باشه کم باشه مهم اینه که دوست داشته باشی، من یه بار تو یه تاپیک یه بنده خدایی که دختر باردار بود وقتی باردار بودم گفتم میخوام اسم دخترم بزارم ملورین، کلی این و اون نظر دادن وای خیلی تلفظ اش سخت، خیلی عجیب ،هر کس از دید خودش یه نظری میداد، ولی من این اسم خیلی دوست داشتم و گذاشتم، حالا هر کی میخواد خوشش بیاد هر کی میخواد بدش بیاد

نداریم تو فامیل،،ولی زن داداشم خواست بذاره گفتیم نذار قشنگ نیست انگار میگی یخنی😖 گذاشت آریــانــا😍😘

چه ڪردم بــا خودم ڪه مــــرگ و زندگــــی برام فرقی نداره...💔   💔رنجیـــدم ولی خنـــدیدم ڪسی نفهمیــد کہ چقـــدر درد دیدم...💔.💔.💔