2777
2789
عنوان

مهمونی عید

156 بازدید | 9 پست

سلام 

من شهریور ماه عروسی کردم هربار خواستیم خانواده ی خودم و شوهرم رو دعوت کنیمفرصتش محیا نشد دیگه بیخیال شدیم گفتیم عید دعوت میکنیم الانم که با این داستان مریضی دیگه نمیشه دعوت کرد هی دو دلم میگم دعوت کنم خانوادمو ما که میریم خونشون برای عید دیگه دعوت کنم بنظرتون ؟

به نظرم نه برو نه دعوت کن. ماکه هیییچ جا نمیریم امیدوارم هیچکسم نیاد خونمون. 

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا نه من نمیدونم الان چرا همه فاز دعوت کردن مهمون گرفتن😐

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

تازه یه نفر تاپیک زده که تولد بگیره بعد توجیهشم اینه

همه خودی اند

اخه ادم چی بگه بهشون

بخدا قضیه جدیه

بشینید تو خونه هاتون

اینهمه دکتر دارن میگن

به نظرم کسی که مهمونی میگیره با اونایی که رفتن در حرمو شکستن فرقی ندارن از بعضی نظرا

خدايا خودت حافظ پسرم باش

تعداد زیادی از مردم بدون اینکه مریض بشن ناقل این بیماری هستن 

بخصوص در جوان‌ها کهبدنشون قویتر هم هست

حالا وقتی میرن خونه پدر و مادر و یا پدر شوهر و مادر شوهر باعث ابتلا اونا میشن

خدای نکرده بلایی سرشون بیاد تا آخر عمر خودتون را نمیبخشید

خواهشا خواهشا خواهشا یه امسال عید را بیخیال دید و بازدید بشید حتی دیدن پدر و مادر 

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت