همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
جالبین واقعا شما ها واسه اینکه توی عین پاک بمونی می خوای قرص بخوری؟ تاثیرات قرص خوردن می دونی اصلا؟ بعد بیای میگی چرا فلان جان باد کرده یا درد می کنه واسه همین قرص هاست دیگه که می خوری
با اجازه از استارتر.... دوستان زایمان من طبیعی بود الان بچم 40 روزشه میخام قرص پیشگیری تری فازیک رو شروع کنم بخورم... از کی باید شروع کنم ب خوردن آخه تا چند ماه مریض نمیشم... بعد زایمان
زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️