2777
2789
عنوان

طلسم،جن،دعا،فال...

| مشاهده متن کامل بحث + 11451 بازدید | 179 پست
اقایون خانوم ها اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا درخواست دوستی بده بهش پیام بدم

درچه لحاظ؟🤔

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه دعانویسا میگن همزاد دارم ولی شنه های تورو هم دارم🙁☹

اگه بد باشن خیلی سخته اما اگه خوب باشن عالیه 

عوض شدم!!آدمی دیگر شده ام با کوله باری از تجربه...                با زخم هایی عمیق..با شکست هایی پر درد...                         دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند آسان مرا مال خود کند...     دیریست از خداحافظی ها غمگین نمیشوم.. ‌                             به کسی تکیه نمیکنم و از کسی انتظار محبت ندارم...                  خودم بوسه میزنم بر دستانم،سر به زانوهایم میگذارم و خودم سنگ صبور خودم میشوم....                                                    حس خوبیست..‌.!!                                                                اینکه خودت همه کَسِ دنیای خودت باشی.....!!!
اقا من کرمان زندگی میکنم کجا باید برم سراغ کی باید برم درست شه  یکی هست هوتک زندگی میکنه اسمش ...

من تهران زندگی میکنم وگرنه کمک میکردم

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
من تهران زندگی میکنم وگرنه کمک میکردم

کسی سراغ نداری تلفنی بتونه کاری کنه؟

تو نمیتونی کسی رو مجبور کنی درست رفتار کنه...اما میتونی کاری کنی که ارزو کنه ای کاش درست رفتار کرده بود...
[QUOTE=128907889]اون خانومی که تسخیر شد و بردنش بیمارستان بهمن تهران و بعد هم فلج شد پس چی؟؟؟؟قرار ب ...

درخواست دوستی بدید بهتون پیام میدم

تو نمیتونی کسی رو مجبور کنی درست رفتار کنه...اما میتونی کاری کنی که ارزو کنه ای کاش درست رفتار کرده بود...
خب دیگه همون شیطانه که تو زندگی و ذهنتون رسوخ کرده اما خودتون خبر ندارید.

ای بابا به فال نیک بگیر خانوم منو نترسون

کسیو میشناسین بتونه کار منو درست کنه

نه والا به خدا 

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

نشونه همزاد داشتن☠👹

بچه ها ی سوووووال

شده تابحال خواب باشید و یهو تو سرتون صدای جیغ چندنفر زن و مرد  ک خیلیم بلند و بده پخش بشه و شما از خواب بپرید؟؟؟؟

اگ این اتفاق واستون افتاد بدونید ک صددر صد همزاد دارین

این اتفاق یعنی همزاد شما با نیروهایی از بُعد های دیگ درحال جنگه 

این اتفاق واسه من افتاده

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
کسی سراغ نداری تلفنی بتونه کاری کنه؟

ن والا

نشونه همزاد داشتن☠👹 بچه ها ی سوووووال شده تابحال خواب باشید و یهو تو سرتون صدای جیغ چندنفر زن و م ...

خدایا احساس میکنم تو یه فیلم ترسناک دارم بازی میکنم

الان من چه خاکی باید تو سرم بریزم؟؟؟

الان من اینا از کجا پیداشون کنم؟؟؟

الان دهن کیو باید سرویس کنم؟؟؟

#دیالوگ##‍‍متری_شیش_و_نیم

نوید_محمد_زاده#