2777
2789
فدات عزیزم همچنین ...فردا میرم پیش دکتر متخصص چون معده درد دارم و پرونده تشکیل بدم...شما از نرفتی هن ...

نه هنوز شوهرم میگه آزمایشگاه ها الودس؛ میترسم برم

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
نه هنوز شوهرم میگه آزمایشگاه ها الودس؛ میترسم برم

من با ماسک و دستکش رفتم به هیچی دست نزدم شوهرم همه کارارو میکرد تو ماشین نشستم تا ج گرفتم ..برو ببین بتات چنده

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با ماسک و دستکش رفتم به هیچی دست نزدم شوهرم همه کارارو میکرد تو ماشین نشستم تا ج گرفتم ..برو ببین ...

عزیزم منم دیروز ازمایش دادم مثبت بود

شما چند روز تاخیر داشتی؟ بتات چند بود؟

خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤

برا ماهم دعا کنید🙃🙃🙃

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
عزیزم منم دیروز ازمایش دادم مثبت بود شما چند روز تاخیر داشتی؟ بتات چند بود؟

بسلامتی مبارکه من روز موعدم بود انقدر علائم داشتم زود رفتم بتام ۳۹ بود گفت دو روز دیگه بیا بتات باید بالا بره ...شما چند بود گلم؟

بسلامتی مبارکه من روز موعدم بود انقدر علائم داشتم زود رفتم بتام ۳۹ بود گفت دو روز دیگه بیا بتات باید ...

قربونت

برا شمام‌مبارکه😍❤

من ۱روز قبل موعدم بی بی چکم منفی شد

بعد ۸روز تاخیر ۱۹۲ بود

قربونت برا شمام‌مبارکه😍❤ من ۱روز قبل موعدم بی بی چکم منفی شد بعد ۸روز تاخیر ۱۹۲ بود

من چهار روز قبل موعد بی بی ام هاله انداخت.بنظرت بتام پایین نیس؟

قربونت برا شمام‌مبارکه😍❤ من ۱روز قبل موعدم بی بی چکم منفی شد بعد ۸روز تاخیر ۱۹۲ بود

راستی بچه هامون کی دنیا میان حساب نکردی شما؟

راستی بچه هامون کی دنیا میان حساب نکردی شما؟

نه میره بالا

منم حس میکنم پایینه ولی از هرکی میپرسم‌میگن کم کم میره بالامن تو برنامه نی نی پلاس تاریخارو وارد کردم

زده بود ۲۴ آبان ۹۹😍

نه میره بالا منم حس میکنم پایینه ولی از هرکی میپرسم‌میگن کم کم میره بالامن تو برنامه نی نی پلاس تار ...

ایجان قربونش برم آبانیا سلطانن😍😍😍

دعات کردم میکاییل 🤲

ممنون گلم

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه