2777
2789
عنوان

خانوما امسال چقدر پول پس انداز کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 91 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم از دو تومن حقوق همسرم ماهی 1500 پس انداز کردم اونم با بدبختی 

رازتو به مام بگو

خدایا هر لحظه تو را شکر  ممنونم بابت هدیه قشنگت    دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون
ما حتی اگ تونسته بودیم پس انداز کنیم با این کرونا دود شد رفت هوا😂😂😂

واقعا خیلیا کاراشون تعطیل شد مجبور شدن از جیب بخورن😔

خدایا ازت ممنونم که منو مورد لطفت قرار دادی و صدامو شنیدی
تقریبا۶تومن

۶تومن پس اندازخودمه هافقط

پس اندازشوهرم جداست

من فقط براخودم جمع میکنم

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
واقعا خیلیا کاراشون تعطیل شد مجبور شدن از جیب بخورن😔

مثه ما

خدا لعنت کنه همشونو

اگه خدا اون بالا نشسته و خدایی میکنه باید حق مارو همین دنیا بگیره 

اون دنیا هیچی نمیخوام

هرچی برنامه ریزی کرده بودیم و وام خونگی نوشته بودیم که پس انداز کنیم

همش خرج شد رفت جای قسط و بدبختی

تازه کلی هم از پول دخترم خرج کردم

خدا واقعا نمیخواد حق بگیره؟؟؟

شایدم اشتباهی داره حق اونا رو از ما میگیره

به خود خدا قسم دیگه دارم کم میارم

خدا چرا صدامونو نمیشنوی؟

خدایا هر لحظه تو را شکر  ممنونم بابت هدیه قشنگت    دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون
یعنی ماهی ۵۰۰ کلا خرجتون میشد؟یا درآمد دیگه ای هم کنارش داشتین؟

ماهی سیصد با یارانمون 

از این 500 دویست تومنم برای یه وام که از شرکتشون گرفتیم برمیداشتن 

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

مثه ما خدا لعنت کنه همشونو اگه خدا اون بالا نشسته و خدایی میکنه باید حق مارو همین دنیا بگیره  ...

میفهمم عزیزم منم شوهرم فعلا کارش تعطیل شده و بعد عیدم معلوم نیست باز شه تا بره چون دولتیه. نمیدونم دیگ با فکرو خیال چیکارکنم

خدایا ازت ممنونم که منو مورد لطفت قرار دادی و صدامو شنیدی
ماهی سیصد با یارانمون  از این 500 دویست تومنم برای یه وام که از شرکتشون گرفتیم برمیداشتن

وااا،آفرین عزیزم❤️کدوم شهرین؟ادم یه خرید سوپری میره کم‌ه کم ۴۰۰-۵۰۰ میشه تازه حداااااقل در ماه دوبارم خرید سوپری کنی میشه ۱ تومن تاره بازم حداااقل😑

رازتو به مام بگو

منو همسرم خیلی ولخرج بودیم قبلا اصلا نمیتونستیم مدیریت کنیم 

تا اینکه رفتم وام خونگی نوشتم اونم چن تا بعد هر ماه روزی که حقوقش واریز میشد سریع میرفتم قسطام میدادم که خرج نشه باقیشم یه جور مدیریت میکردم وسایل ضروری میخریدم. یکم سخت بود ولی خب الان خیالم راحته یکم.تو زندگی جلو افتادم

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

وااا،آفرین عزیزم❤️کدوم شهرین؟ادم یه خرید سوپری میره کم‌ه کم ۴۰۰-۵۰۰ میشه تازه حداااااقل در ماه دوبار ...

مشهدم خب من چشمم رو همه چی بستم دیگه 😜 قبل خرید همیشه خریدام مینویسم