2777
2789
عنوان

چای ساز برقی

201 بازدید | 13 پست

کار باهاش چه جوریه و آیا مثل همون کتری هست که آبجوش بیاد بریزیم تو قوری بعد چرا بوی نو بودنش از بین نمیره چیکار کنم از بین بره

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

من تا حالا دوبار آب ریختم تو ابجوشش و بو نو بودنش از بین نمیره بعد اینکه من آب ریختم تو چای سازش و داغ اصلا نشد

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من تا حالا دوبار آب ریختم تو ابجوشش و بو نو بودنش از بین نمیره بعد اینکه من آب ریختم تو چای سازش و د ...

به مرور زمان بوش می‌ره برا منم اولش بو میداد

.

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
من ازین مشکلا نداشتم والا اره دیگه اب موش شد چای دم کن بریز تو قوری بزار چند بار اب توش بجوشه و بر ...

من تا حالا دوبار آب ریختم تو ابجوشش و بو نو بودنش از بین نمیره بعد اینکه من آب ریختم تو چای سازش و داغ اصلا نشد

آهان پس باید آبجوش بیاد بعد چای دم کنم ممنون 

به مرور زمان بوش می‌ره برا منم اولش بو میداد .

آهان ممنون عزیزم

یکم جوش شیرین بریز بوش میره با اب بزار بجوشه

آهان ممنون عزیزم 

این یکی چایی ساز خیلی کارم راحت کرد شب اب پر میکنم تایمر میدم برای صبح فردا خودش روشن میشه اب میجوشه ...

دیگه من چای ساز صفحه ای خریدم نمیدونستم اینقدر اذیت میکنه ممنون 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز