چند سال پیش من دانشجو بودم یک شهر دور یک قانونی اومد هر کی متاهله می تونه انتقالی بگیره شهر خودش ما هم خوشحال رفتیم دنبال کاراش مسولش گفت این شامل کسایی میشه دوران دانشجویی عقد کرده باشن خیلیییی حرف زدم التماس کردم قبول نکردن اخر شوهرم با مسول دانشگاه دعواش شد
😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍 یه صلوات مهمونم میکنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر 😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂 آقا جریان اسم کاربری مو بهتون بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶. راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
دیگه شوهرم اخر گفت من مطما باش انتقالیت می گیرم اومدیم شهر خودمون یک محضری میشناخت طلاق گرفتیم سوری از دوباره ازدواج کردیم ( منظورم صیغه طلاق نیست فقط داخل شناسنامه)
دیگه شوهرم اخر گفت من مطما باش انتقالیت می گیرم اومدیم شهر خودمون یک محضری میشناخت طلاق گرفتیم سوری ...
خسته نباشن جناب اقای شوهرت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
فروخواندم به گوشش قصه عشق: ترامیخواهم ای جانانه من 😍 ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️ تراای 🥰عاشق دیوانه من🥰 من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍
تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘