2777
2789
عنوان

یکم گلو درد دارم😏

163 بازدید | 16 پست

چند ساعتِ گلو درد دارم..آبریزش بینی و سوزش بینی هم دارم.همسرم شیفتِ.بهش زنگ زدم گفتم اگه دوست داشتی بعد از من ازدواج کن😁 آخه همیشه تهدیدش میکنم که بعد از من باید مجرد بمونی

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره تو گفتی اونم حتما مجرد میمونه....من از هیچ مردی چشمم آب نمیخوره بعد مرگ زنش ازدواج نکنه...

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

به خاطر اب ریزش بینیت😂😂😂

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

نترس عزیزم هر گلودردی اون نیست غرغره کن و از بقیه دور بمون

همسرم خونه نیست.با مادرم توی یک ساختمونیم.از صبح پیش مامانم بودم تا علائم شروع شد اومدم خونه خودم.الان مامان اصرار میکنه بیا بخواب طبق روال همیشه ولی اصلا نمیخوام برم..مامانم ۶۰ و خورده ای سن داره و فشار خون

از لس وایتکس میزنیم داریم نابود میکنیم خودمونو منم دیشب نفسم بالا نمیوند از بس وایتکس زده بوذم

دقیقا امروز خیلی با شوینده ها و انواع اسپری ها سروکار داشتم

آره تو گفتی اونم حتما مجرد میمونه....من از هیچ مردی چسمم آب نمیخوره به بعد مرگ زنش ازدواج نکنه...

زن عموم تازه فوت کرده بود عموم ماه بعد گریه میکرد بچه هاش نوه هاش رفتن خونش گفتن چیشده گف من تنها موندم میفهمین ؟ منو از تنهایی در بیارین هیچی دیگ رفتن واسش پیر دختر گرفتن تازه با پیر دختره ازدواج کرده بود خودش هم ماه بعدش فوت کرد کل اموالش موند ب زنه 😂

آره تو گفتی اونم حتما مجرد میمونه....من از هیچ مردی چشمم آب نمیخوره بعد مرگ زنش ازدواج نکنه...

داداش خودم ۳ سال و نیمِ مجرد مونده.تنها هم زندگی میکنه