2821
2789
عنوان

به عشقم گفتم

220 بازدید | 12 پست

میخوام ازدواج کنم به خاطر شرایط خانوادم  خیلی اذیتم 

گفت ینی چی 

گفتم ببخشید گفت نمیبخشمت هیچوقت هیچوقت ازت نمیگذرم گفتم بخدا مجبورم و دیگه نزاشت چیزی بگم و قطع کرد 

الان میخوام گوشیمو خاموش کنم 

نمیدونم په فکری میکنه یا چع عکس العملی نشون میده؟

بنظر شما چی😭😭

حالا واقعا میخوای ازدواج کنی یا الکی بهش گفتی؟

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو میای جلو یا بیام جلــــــــــو😂😂😂سریع ها بیاد خواستگاری اعصاب مصاب نداریم 

ینی چی😂

هنوز بنده خدا شرایط نداره سنشم یکم کمه هنوز واسه ازدواج ۲۳ سالشه😑

اره یجورایی ولی هنوز تصمیم قطعی نگرفتم  چند باری گفتم و عملی نکردم شاید اینبارم باور نکنه😭

خب چرا اون نمیاد خواستگاریت؟

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
بالا گفتم عزیزم هنوز شرایط ازدواج ندارع سنشم کمه هنوز😑نمیدونم چیکار کنم

عزیزم اگه واقعا دوسش داری بهتره با کس دیگه ازدواج نکنی چون یه عمر فکر و ذهنت میخواد پیش اون بمونه

عزیزم اگه واقعا دوسش داری بهتره با کس دیگه ازدواج نکنی چون یه عمر فکر و ذهنت میخواد پیش اون بمونه

اره ولی از طرف خانوادم اذیت میشم من خانواده خوبی ندارم هر  روزش دارم عذاب میکشم تو این خونه دلم میخواد زودتر خلاص شم از این وضعیت ولی بازم تو دوراهی گیر کردم نمیدونم چیکار کنم 

یکیو میخوام راهنماییم کنه😭

اره ولی از طرف خانوادم اذیت میشم من خانواده خوبی ندارم هر  روزش دارم عذاب میکشم تو این خونه دلم ...

اگه خانواده خوبی نداری پس با عقلت تصمیم بگیر نه با دلت

من واقعا نمیفهم شرایط نداشته رو 😐  اگه کسیو دوس داری و مطمئنی باهاش خوشبخت میشی چرا نامزد نمی ...

خب خانواده ها رو نمیشه راضی کرد بعضی خانواده ها پرتوقعن هر کسیو راه نمیدن 

یا تا پسرشون کارش اوکی نشه خاستگاری نمیرن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز