2777
2789
عنوان

به دوست

71 بازدید | 10 پست

پسرم گفتم که میخوام ازدواج کنم  شرایط خانوادم اوکی نیست  و مجبورم یجورایی ازدواج کنم اونم گفت هیجوقت ازت نمیگذرم هیچوقت نمیبخشمت گفتم بخدا محبورم ولی قطع کرد 😑حالا مبخوام از فردا گوشیمو خاموش کنم نمیدونم چه فکری میکنه یا چه عکس العملی نشون میده دلم گرفته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره اتفاقا قصدمون جدی بود بعد دو سال 😭😭خیلی حالم بده نمیددنم بنظرت چیکار میکنه،

خب چرا با همین ازدواج نمیکنی؟

این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲

خب چرا با همین ازدواج نمیکنی؟

هنوز شرایط ازدواجو نداره اصلا خیلی باید بپاش بمونم بهش قول داده بودم ولی شرایطم خیلی برام سخته میتونم ازدواج نکنم ولی اذیت میشم تو خانوادم اونم گفت اگه دوسم داشته باشی تحمل میکنی همه چیزو برام

هنوز شرایط ازدواجو نداره اصلا خیلی باید بپاش بمونم بهش قول داده بودم ولی شرایطم خیلی برام سخته میتون ...

عزیزم فقط به خاطر فرار از خونوادت میخوای ازدواج کنی؟

اگه اون شخصی که باهاش خواستی ازدواج کنی بدتر از خونوادت بود چی؟ اگه دوسش نداشتی و همش فکرت پیش دوست پسرت بود چی؟

اون وقت دیگه نه راه پس داری نه راه پیش!

این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲

عزیزم فقط به خاطر فرار از خونوادت میخوای ازدواج کنی؟ اگه اون شخصی که باهاش خواستی ازدواج کنی بدتر ا ...

اره خب اینم هست 

تحقیق کردم خانواده خوبین وضع مالیشونم خوبه ولی خب از درونشون خبر ندارم 

ولی میترسم بعدها نتونم فراموشش کنم 

نمیدونم اون ینی میتونه؟؟

دنبالم نمیاد؟😭😭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز